Categorieën
Lifestyle

Verhuizing naar andere server

Toen By Sjanty op 25 april van een nieuwe layout werd voorzien vertelde ik jullie al dat er achter de schermen nog één en ander zou veranderen met betrekking tot de server waarop de site draait. De site groeit steeds meer en meer (can’t believe it still!) en op een gegeven moment voldeed de server gewoon niet meer en ook hadden we nogal wat problemen met de snelheid. Afgelopen donderdagavond is de site een tijdje uit de lucht geweest en zijn we succesvol naar een andere server verhuisd.

Gelukkig is alles voor het overgrote deel goed verlopen (veegt zweet van voorhoofd) en is de site nu aanzienlijk sneller, maar zijn er wel wat kleine dingetjes die nog niet helemaal gaan zoals het zou moeten. Je hebt misschien wel gezien dat er gisteren beduidend minder reacties zijn geplaatst dan normaal het geval is en dat komt onder andere omdat er eerst wat problemen waren met het achterlaten van comments, die op één of andere manier niet doorkwamen.
Nog een vervelende bijkomstigheid is dat Bloglovin’ de nieuwe artikelen sinds de verhuizing niet meer oppakt en dat alle Bloglovin’ volgers deze dus niet te zien krijgen. Nu zijn we achter de schermen superhard bezig om dit op te lossen en ik hoop ook dat dit snel voor elkaar zal zijn want ik kan je vertellen, mijn stresslevel is op dit moment redelijk hoog haha…. Ondanks dat Bloglovin’ dus even niet meewerkt hoop ik wel dat jullie de nieuwe artikelen met veel plezier zullen lezen en zoals altijd geldt: jullie reacties geven echt meerwaarde aan het artikel en deze zijn dus meer dan welkom!

Tot zover even deze huishoudelijke mededeling tussendoor, vanmiddag komt er natuurlijk weer gewoon een tweede artikel online!

Edit: Inmiddels werkt Bloglovin’ weer, yeah!

10 reacties op “Verhuizing naar andere server”

O ik vond het opzetten van mijn eigen blog al genoeg om even uit te vogelen(waar ik hier en daar nog steeds mee bezig ben).
Laat staan je hele site over te plaatsen naar andere server!
Ik wens je veel sterkte met eventuele problemen die zich nog voor doen:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.