Categorieën
Film, tv en muziek Lifestyle

Nieuw seizoen Verborgen Gebreken


Vanaf maandag 21 februari zal op Net-5 het alweer derde seizoen van de serie ‘Verborgen Gebreken’ te zien zijn.
Ingeval je de serie niet kent: ‘Verborgen Gebreken’ draait om makelaarskantoor Apollo in hartje Amsterdam en volgt het leven van vijf jonge makelaars.

De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is, maar waar soms ook  allerlei trucs worden toegepast om de mooiste huizen binnen te halen en de hoogste courtage op te strijken. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te laten eten. De vijf jonge makelaars uit ‘Verborgen Gebreken’ weten er alles van en hebben ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld.


Wie is wie?

Noor
Ricky Koole speelt Noor, een innemende, wat onhandige en emotionele makelaar. Ze voelt kopers en verkopers perfect aan in hun onzekerheid. Ze krijgt daardoor dingen gedaan, die anderen alleen met trucs voor elkaar krijgen. Noor heeft een relatie met kantoorgenoot Joep, maar die gaat niet altijd over rozen. Zij wil kinderen, hij twijfelt daarover. Noor is de oudere zus van Puck.

Puck
Jennifer Hoffman is Puck, het zusje van Noor. Ze vertoont compensatiegedrag voor het feit dat ze de jongste is. Puck kan keihard werken en wordt ‘the queen of tricks’ genoemd. Ze gaat door het vuur voor haar klanten en haalt regelmatig de hoogste omzet van het bedrijf binnen, wat ook haar grootste drijfveer is. Ze heeft een knipperlichtrelatie met een foute vastgoedhandelaar.

Joep
Frederik Brom speelt de rol van Joep, een man die denkt dat de wereld om hem draait. Joep is feitelijk nog een assistent makelaar, maar hij neemt grote risico’s. Eerst doen, dan nadenken over de gevolgen, dat is typisch Joep. Als hij alles wat slimmer aan zou pakken, had hij allang voor zichzelf kunnen beginnen. Joep heeft een relatie met Noor, maar heeft moeite om zichzelf te binden.

Bram
Egbert Jan Weeber is Bram. Hij is lang de jongste bediende binnen het kantoor geweest en werd als manusje van alles gezien, maar hij begint op te klimmen naar de functie van assistent makelaar. Bram is iemand die denkt voor hij doet en in de makelaardij betekent dat, net als in de liefde, dat een ander je soms voor is. Bram kan goed met vrouwen omgaan en wordt snel aardig gevonden, vooral door oudere vrouwen.

Mouna (seizoen 1)
Maryam Hassouni ten slotte is Mouna, degene die als laatste bij het kantoor is gekomen en de jongste van het stel. Ze is iemand die overal is en alles lijkt te horen. Mensen vertrouwen haar snel en ze weet zich daardoor al gauw onmisbaar te maken. Mouna fungeert bijvoorbeeld als tussenpersoon als Noor en Puck weer eens niet ‘on speaking terms’ zijn. Wat echter niemand weet, is dat Mouna niet zomaar op het kantoor is komen werken, ze heeft een geheime missie…

Alexandra (seizoen 2)
Alexandra (Nyncke Beekhuyzen) is een competitieve dame die het makelaarsspel sluw speelt. Alexandra blijkt niet geheel ongevoelig voor Brams interesse…


Het verhaal gaat verder…

e rivaliserende zussen Noor (Ricky Koole) en Puck Rademaker (Jennifer Hoffman) runnen samen Apollo Makelaardij en liggen regelmatig met elkaar in de clinch. Dit seizoen lopen de spanning zo hoog op dat ze met elkaar breken. Dit blijft niet zonder gevolgen voor Bram (Egbert-Jan Weeber): hij moet namelijk een keuze maken tussen Noor en Puck. Ondertussen wil Noor graag een kindje maar hier denkt echtgenoot Joep (Frederik Brom) anders over. Puck heeft een knipperlichtrelatie met projectontwikkelaar Michael (Vincent Croiset), maar haar interesse wordt ook gewekt door de ‘handige jongen’ Sem (Johnny de Mol). Is hij alleen wel zo betrouwbaar als hij lijkt? Ondertussen doet een nieuwe makelaar, Linda, haar intrede. Zij wordt gespeeld door Jelka van Houten.

Dit derde seizoen maken meerdere bekende Nederlanders hun opwachting. Zo spelen Daphne Bunskoek, Isa Hoes, Peter Blok, Tjitske Reidinga, Nienke Römer, Ursul de Geer, Annette Barlo, Thomas van Luyn, Eva van de Wijdeven en Irma Hartog een gastrol in de serie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.