Categorieën
Lifestyle

Some of my guilty pleasures, sssttt…..

Het leven hier op deze mooie wereld zit vol met verleidingen en je moet wel heul sterk in je schoenen staan wil je al die too die for high heels, tassen, jurkjes, ringen, armbanden, kettingen, make-upjes en goddelijke maar o zo vette broodjes, zakken schepsnoep, brokken chocola en liters Starbucks kunnen weerstaan. Maar hey moet je dat ook eigenlijk wel wíllen, je moet jezelf toch ook af en toe eens een beetje kietelen! Dingen waar je zo af en toe met volle teugen van geniet maar die eigenlijk best wel fout zijn of voelen noemen we zogenaamde guilty pleasures en daar heb ik er zat van!

Beauty
Op zolder een megadoos met 19394850550 lakjes hebben staan, maar toch dat ene nieuwe kleurtje uit de nieuwste LE van Catrice mee moeten nemen en helemaal happydepeppy en hieperdepieper bij de kassa staan

Of ik al die 100 oogschaduwpaletjes gebruik? Euh nee, maar ik héb ze in ieder geval en yeah, that feels good!

Het is zó, zó fout, maar als mijn oog op mijn nagel of nagelriemen een los velletje spot gaat die geheid los, met of zonder bloedbad. Misschien is het een soort sadistische kant van me, maar het voelt gewoon lekker ofzo. Op het helse prikkende gevoel en m’n gehavende nagel daarna dan.

TV
Oké dit is best wel beschamend, maar ik kom er gewoon voor uit: Ik Chantal, 27 jaar, kijk op de vrijdag- en zaterdagavond graag naar Omroep Max. There, I sad it. Bij gebrek aan beter smul ik van Bed & Breakfast en Droomhuis Gezocht. Of ik de programma’s nou echt inhoudelijk leuk vind of omdat het stiekem zo slecht is dat het gewoon weer grappig is, het zal ergens in het midden zitten. Waar ik ook van smul zijn Fans en Barbie’s Bruiloft. Fans omdat het echt té grappig is wat mensen die helemaal idolaat van iemand zijn doen, denken en zeggen en Barbie’s Bruiloft omdat het ook echt te fout maar daarom des te vermakelijk is!

Eten & drinken
Als je er niet van aan zou komen zou ik van eten het liefst mijn beroep maken, I love it. Ik geef niet zozeer om dikke, vette patatten met klodders mayo of zakken vol mierzoet snoep waar je tanden spontaan van uitvallen, maar voor lekker vers knapperig brood kun je me altijd en overal wakker maken. Ik heb een periode gehad dat ik geen koekje bij de koffie nam zoals een normaal mens doet, maar een lekker vers bolletje naar binnen werkte. Ook stokbroden gaan er bij mij met dozijnen doorheen, vooral met tapenade of Philadelphia zijn ze binnen no time verdwenen.

Nog een rare tic van me is dat ik het liefst iedere vijf minuten een vers kauwgompje in m’n mond stop en dan geen één, maar twee of drie. Ik probeer het moment dat het verandert in een dikke klont rubber altijd te voorkomen, ik wil ze vers en sappig. Als brood en kauwgom toevallig even niet voorhanden zijn ben ik ook altijd te porren voor Werthers Original, versgebakken pannenkoeken, een McDonalds wrap en McFlurry stroopwafel en zo’n goddelijke Starbucks Vanille Latte *kwijl kwijl*.

Kleren
Als je vriend zegt dat je je in dat vest nu echt niet meer kunt vertonen weet je dat het rijp is voor de zak van Max. Maar mèhh, hij zat zó lekker comfy! En oh over comfy gesproken, met die verwassen Snoopy flodderpyamabroek en dat hemdje dat inmiddels is uitgerekt tot jurkje is het maar goed dat ik alleen slaap. En eigenlijk, eigenlijk moet ik met mijn 27 jaar ook gewoon echt niet meer de Cool Cat binnenstappen.

Muziek
Jannes, Fransie Bauer en Duijts, Jan Smit, Gerard Joling, ik heb soms van die periodes dat ik helemaal hoempapa uit m’n plaat ga en de radio de hele dag op 100% NL heb staan. M’n vriend vindt het vré-se-lijk en hoopt altijd dat deze buien snel weer overgaan en zijn vriendin in godsnaam weer naar normale muziek gaat luisteren. Inmiddels zijn Grooveshark en Spotify één van mijn beste vrienden, alleen wordt Grooveshark wel vriendelijk bedankt voor de kennismaking met Justin Biebers aanstekelijke Mistletoe terwijl de mussen van het dak vallen.

Q: Wat zijn jouw grootste guilty pleasures?

36 reacties op “Some of my guilty pleasures, sssttt…..”

Gatver waarom BROOD ik haat brood.. xd
En ja de rest is idd super alleen je muzieksmaak
vind ik wat apart maar iedereen zijn eigen mening! ;D

xxxx

bij mij alles wat met nagels te maken heeft… of het nu een nieuwe kleur acryl is of nagellak of een nieuwe olie maakt me nie uit.. ik wil (lees: moet :p) het allemaal hebben.. 😀

Leuk artikel! Echt heel grappig. En is omroep max niet voor 50+’ers? haha! Toen mijn vader 50 werd schreef zijn broer, ‘nu kunnen we tenminste lekker samen naar Max kijken’ op het kaartje. :’) Vond mijn vader volgens mij minder grappig dan mijn oom haha. En dat van dat brood is herkenbaar, ik heb ook liever wat brood dan een koekje. Ik ben niet meer zo’n snoeperd. Oh en hoe heet dat Catrice lakje? xx

heel leuk om te lezen!
zelf ga ik voor milkshakes van de Mcdonalds & Katy Perry. en misschien idd al die flesjes nagellak, als zou ik dat niet zo snel een quilty pleasure noemen.. 😛

Hahah ja sommige dingen komen me wel bekend voor ja:p
Alle programma’s zoals droomhuis in de zon, verhuizen naar het platteland, de ‘echte meisjes’ en dames in de dop etc. Dat soort programma’s zijn ook echt mijn guilty pleasures.

O en citroen ijs! OMG, ik MOET citroenijs:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.