Categorieën
Lifestyle

I did some Hema shopping part II

Echt, zet mij tegenwoordig een kwartier in een Hema en ik ga helemaal los. Can’t help it, ze hebben tegenwoordig zulke superleuke dingen! Na de mini shoplog van vorige week dacht je misschien dat ik mijn portie Hema shopping voorlopig wel even had gehad maar nee hoor, ik heb het deze week nog eens dunnetjes over gedaan!

In de shoplog van vorige week was ik trouwens helemaal vergeten dat ik ook nog een zwarte maillot had gekocht en omdat ik daar praktisch in woon heb ik er gisteren nog maar eens twee (€ 4,50 per stuk) bijgehaald. Ik loop nu namelijk al weken rond met maillots waar mijn tenen allemaal doorheen steken en na zo’n 10 keer met naald en draad in de weer te zijn geweest vond ik het wel tijd voor een paar nieuwe.

Omdat ik tegenwoordig dagelijks in de sportschool te vinden ben heb ik ineens een chronisch tekort aan hemdjes en shirtjes en toen ik zag dat er een 2 voor 10 euro actie was op alle singlets kon ik deze roze en witte niet laten liggen. Die zijn nooit weg!

Herinner je je nog het leuke blauwe rokje dat ik vorige week kocht? Ik stond toen al te twijfelen of ik de groene ook mee zou nemen, maar nu ik ‘m een paar keer heb aangehad was ik helemaal om en heb ik deze gisteren alsnog gehaald. De rokjes (€ 12,00) hebben supervrolijke kleurtjes, zijn betaalbaar en zitten ook nog eens heerlijk. Score!

Tot zover de kleding, ik heb namelijk ook nog wat sieraden gescoord. We hebben helemaal geen Bijou Brigitte, SIX meer nodig want hippe, vrolijke sieraden kun je ook gewoon bij Hema terecht!

Deze peachy ring (€ 6,95) kon ik echt niet laten liggen (hangen), ik ben helemaal weg van het prachtige kleurtje!

Bangle armbanden  (€ 6,95) – en helemaal in schattige kleurtjes – móet ik gewoon meenemen. Love them!

IMG_0899Dit schattige armbandje (€ 3,95) spotte ik vlakbij de kassa en kon ik ook echt niet laten hangen, ik viel meteen voor het neonroze kleurtje en de leuke bedeltjes.

Q: En, wat vind je van mijn aankoopjes? Ben jij onlangs nog wezen shoppen bij Hema?

28 reacties op “I did some Hema shopping part II”

Ik ben gisteren nog op nagellakhunt geweest bij Hema! Ik ben echt gek op hun lakjes. Het is wel een beetje hit or miss meestal maar je kan soms echt hele leuke dingen scoren bij Hema

Die armbanden zijn nice 🙂
Bij mij is het al even geleden dat ik naar de Hema ben geweest en wat gekocht heb.
Dat waren toen maskertjes.
Ze moeten nog getest worden.

Leuke dingen heb je gekocht! De leuke sieradenafdeling viel mij pas ook al op. Nog even een tip trouwens: het leest fijner als je of de tekst altijd boven de foto zet (kleding) of altijd onder de foto (sieraden).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.