Categorieën
Lifestyle

Shopped at Hema!

Oja, even snel naar de Hema voor wat printpapier en plakband. Nou, de keren dat ik ook echt alleen met papier en plakband de winkel uitstap zijn op één hand te tellen. Ja ehh don’t blame me, ik kan er natuurlijk ook niks aan doen dat je vóór en na het papier en de plakband nog zoveel andere leuke dingen tegenkomt… Yes, I shopped at Hema again!

Orthopedisch en knietechnisch waarschijnlijk niet heel verantwoord, maar aangezien het aantal schoenen dat ik met mijn onmogelijke benen/voeten bezit op één hand te tellen is nam ik deze leuke slippertjes (normaal € 13,50, maar nu slechts € 6,50!) lekker mee. Fijn om zo even aan te schieten in en het is serieus een klein wonder te noemen dat ze er in maat 42 waren, halleluja!

Ik ben gek op dit soort handige basic rokjes en hoewel de zomer langzamerhand alweer op z’n eind begint te lopen verwacht ik dit vrolijke exemplaar (€ 15,00) nog best wel regelmatig te gaan dragen. En hey, anders is er volgend jaar weer een zomer, toch?

Ik heb denk een kwartier voor het rek met al die te leuke sieraden staan kwijlen en het is dan ook pretty amazing dat ik met slechts twee paar oorbellen (roze: € 3,95, mintgroene: € 4,50) de winkel verlaten heb. Zijn ze niet cute?

Q: Wat vind je van mijn Hema aankoopjes? Heb je zelf onlangs nog bij Hema geshopt?

22 reacties op “Shopped at Hema!”

haha, ik heb vorige week alleen een donkerrode nagellak voor 1 euro gescoord (hoewel ik stiekem eigenlijk nog meer wilde meenemen, nu er een heleboel voor 1 euro zijn… :/)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.