Categorieën
Lifestyle

Phenomenal by SuperTrash

Tijdens de Amsterdam International Fashion Week afgelopen januari had Olcay Gulsen, eigenaresse van het succesvolle modelabel SuperTrash, een verrassing voor het aanwezige publiek, want live on stage onthulde zij daar haar eerste parfum met de naam Phenomenal. Olcay vertelde dat het stiekem altijd al een grote droom van haar is geweest om een eigen parfum te mogen ontwikkelen en eigenlijk kijk ik zelf niet zo heel gek op van deze stap, het past op één of andere manier ook wel bij het merk. Volgens Olcay is het SuperTrash parfum bedoeld voor de onafhankelijke sterke vrouw met een goed gevoel voor stijl en mode en dat komt goed uit, want volgens mij hebben wij dat hier met z’n allen op By Sjanty wel, toch?

Vorige week zag ik de eerste foto’s van het parfum verschijnen en wat me direct opviel was de bijzondere vorm van het flesje, die daarmee meteen mijn nieuwsgierigheid wekte. De flacon is ontworpen door het internationale branding- en verpakkingsdesignbureau Cartils, dat een vestiging in Amsterdam en London heeft en al voor vele grote namen heeft ontworpen. De opdracht voor dit bureau was de look and feel van SuperTrash terug te laten komen in het flesje en de verpakking van het parfum en uiteindelijk is gekozen voor een vrij hoekige vorm dat staat voor onafhankelijkheid en zelfvertrouwen en een gouden kleur dat het geheel een internationale allure geeft.

Ik vind dat je aan het doosje al wel kunt zien dat het om een wat duurder parfum gaat, deze is van een mooie, stijlvolle donkere kleur en het materiaal heeft een soort matte finish. Leuk detail is het Enjoy! X Olcay dat aan het binnenflapje van het doosje ‘geschreven’ staat wanneer je ‘m opent, dat geeft het een leuke, persoonlijke touch.

De vrij hoekige, mannelijke vorm van het flesje krijgt net wat meer vrouwelijkheid door het zwart met gouden strikje en het ST bedeltje, wat ik ook meteen het leukste aan het flesje vind.

Ik was echt heel erg benieuwd wat voor soort geur deze Phenomenal zou zijn, de omschrijving klonk mij in ieder geval als muziek in de oren: Phenomenal laat zich het beste omschrijven als spicy floriental met ingrediënten als hout, sinaasappel, patchouli balsem en musk.
Het geurtje heeft topnoten van rode bessen, kardemomolie en manderijnolie, een bloemig hart van oranjebloesem, pioenroos en Ylang Ylang olie en de basis bestaat uit patchouli balsem en poederige musk. Sounds delicious!

Het is bij mij zo dat ik bij een nieuw parfum eigenlijk altijd meteen het gevoel moet hebben van: JA! wat een lekkere geur en dat is wat bij deze ook zeker gebeurde! Ik zou de geur zelf omschrijven als supervrouwelijk, bloemig, mysterieus en sterk en draagt daarmee wat mij betreft ook zeker de boodschap van SuperTrash uit.

Sinds ik de Dreams Unlimited Sun Fresh geur van The Body Shop vorige week heb mogen testen, heb ik deze de afgelopen dagen non stop gedragen maar ik denk dat ik morgen voor deze Phenomenal ga. Ik vind het een heerlijke, frisse en vooral vrouwelijke geur die ik een paar uur nadat ik ‘m heb opgespoten nog ruik. Ik kan me zeker voorstellen dat je € 42,95 een hoop geld vindt voor een parfum, maar het is wel echt een prachtig exemplaar dat het ook nog eens langer uithoudt dan een gemiddelde geur.

Het SuperTrash Phenomenal parfum (50 ml) is voor € 42,95 verkrijgbaar in de Douglas shops en via de webshop. Ook is er een bodylotion (200 ml) voor € 16,95 en een showercream (200 ml) voor € 14,95.

Q: Wat denk je, is dit Phenomenal parfum misschien iets voor jou?

15 reacties op “Phenomenal by SuperTrash”

Hij lijkt me heel bjizonder, ik kan me niet echt iets bij de geur voorstellen! Ik denk dat dit echt zo’n parfum is waar je eerst goed aan moet snuffelen om te kunnen oordelen. De flacon vind ik wel heel mooi!

Nu ben ik zeker benieuwd en wil ik de geur ook zeker en vast ruiken.
Ik vind de prijs nog goed meevallen!
Ik heb Gucci guilty en heb voor 50ml zo’n €70-80 betaald 😯
Ik zou het ook enorm moeilijk vinden om over parfum te schrijven, but you did it again!
Al mijn complimenten hiervoor, Chantal.

Liefs,
Evelyne Colourblogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.