Categorieën
Lifestyle

Nieuwe layout By Sjanty!

By Sjanty is inmiddels alweer 10 maanden online en in die korte tijd heeft de site enorm veel ontwikkelingen doorgemaakt. De bezoekersaantallen stijgen week na week en maand na maand en de site heeft steeds meer vaste en terugkerende bezoekers en daar ben ik echt ontzettend blij mee en trots op! Met al deze positieve ontwikkelingen was de site wat mij betreft qua layout wel aan verandering en verbetering toe en zoals je kunt zien zijn we daar de afgelopen tijd achter de schermen heel druk mee beziggeweest!

De nieuwe layout staat sinds gisteravond online en daar hebben heel wat uurtjes werk in gezeten, vooral van mijn lieve vriendje die hierin ontzettend veel voor mij doet. De voornaamste verandering die nu heeft plaatsgevonden is in de eerste plaats natuurlijk het thema, dat nu wat rustigere en zachte kleuren heeft en waarbij de artikelen aan de linkerkant van de pagina staan, wat ik zelf wat prettiger vind lezen en wat overzichtelijker vind. Verder vind je wanneer je een artikel leest aan de linkerkant nu een widget waarin je in één oogopslag kunt zien hoeveel comments, likes en tweets het desbetreffende artikel heeft en kun je het artikel nu met slechts één klik heel makkelijk en snel liken.

Ik moet er wel meteen bij zeggen dat de site met het online verschijnen van het nieuwe thema nog niet klaar is en dat er achter de schermen nog steeds hard aan gewerkt wordt om allerlei technische aspecten aan te passen en alles te optimaliseren. Zoals je kunt zien is de header bovenaan de website hetzelfde gebleven, maar ook hier gaat binnenkort verandering in komen. As we speak zijn we namelijk nog druk bezig met het ontwikkelen van een nieuw logo en zodra deze helemaal klaar en naar mijn zin is zal er een nieuwe header met een nieuw logo online verschijnen. Wat verder onder andere nog geimplementeerd zal worden is een Twitter widget waardoor je mij en mijn tweets heel makkelijk kunt volgen.

Ik hoop dat jullie de nieuwe layout mooi vinden en dat jullie By Sjanty net zoveel en net zo graag blijven bezoeken als jullie de afgelopen maanden hebben gedaan! Bij deze ook even een bedankje van mijn kant, want zonder jullie is er geen By Sjanty!

Veel plezier op het vernieuwde By Sjanty!

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

19 reacties op “Nieuwe layout By Sjanty!”

@ Pauline

Nee, die vergelijkig met MissLipgloss zie ik ook niet helemaal.
We zijn ook al maanden geleden begonnen met het opzetten van deze layout, dus 🙂 Maar dank je wel, gelukkig vind je ‘m ook leuk! :mrgreen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.