Categorieën
Lifestyle

Mijn maand oktober in foto’s

Het is alweer 26 oktober en dus is ook de tiende maand van dit jaar alweer bijna voorbij. Ook deze maand heb ik mijn fototoestel in de aanslag gehouden zodat ik jullie aan de hand van foto’s een kijkje in mijn maand oktober kan geven!

Begin deze maand keek ik eens wat verder in mijn kast dan de vertrouwde stapels waar ik meestal mijn kleren uit kies en vond ik een blouse die ik ooit bij Vero Moda had gekocht en die ik denk ik welgeteld 1 keer aan heb gehad. Zonde, wat het is een erg mooie blouse die ook nog eens heel lekker zit!

Afgelopen zaterdag heb ik mijn hele kledingkast ondersteboven gekeerd voor een kledingruilparty bij een vriendin. We hebben allemaal wat kledingstukken uitgezocht die we niet meer dragen of nooit gedragen hebben en hebben we ’s avonds onderling kleding van elkaar uitgezocht. Ik ben die avond zo’n 15 kledingstukken kwijtgeraakt dus er is weer volop ruimte voor nieuwe aankoopjes!

Begin deze maand verscheen bij McDonalds de Milkshake kokos, die ik als kokosliefhebster natuurlijk even moest testen. Nu ben ik helemaal geen milkshake fan, maar deze vond ik echt heel lekker!

Ook deze maand verschenen er weer veel van mijn favoriete bladen die ik stuk voor stuk van voor naar achter verslind!

Waar ik de afgelopen maand helemaal verslingerd aan ben geraakt is de geweldige Vara-dramaserie Overspel. Deze startte in september en ik kan elke week niet wachten tot het weer donderdag is. Yes, nog maar 1 nachtje slapen!

En natuurlijk mijn andere all time favourite serie: Gossip Girl. In Amerika is seizoen 5 inmiddels in volle gang en gelukkig kan ik de afleveringen dankzij de moderne technieken van nu een dag later ook al kijken. I just love Gossip Girl!

Het begint nu echt kouder te worden en dus kocht ik bij de Hema deze leuke panty, die echt zo’n fijne tussendoor dikte heeft.

Ook deze maand heb ik weer heel wat leuke spulletjes ontvangen om te reviewen voor By Sjanty!

Mijn nagellak collectie begon begin deze maand nogal uit z’n voegen te barsten en dus heb ik deze noodgewdwongen van mijn Demak’Up beautybloggers kit naar deze Blond Amsterdam opbergbox moeten verhuizen.

Vorige week heb ik een aantal lakjes uit mijn asociale hoeveelheid aan een vriendin gegeven en ook mocht mijn nichtje even een graai doen, die er ontzettend blij mee was!

Nog een superlekkere warme aankoop van de Hema: sloffen! Let niet op de heel charmante grootte ervan, dat krijg je met maat 41/42…

Van de week heb ik eindelijk de film Bridesmaids gezien, die ik erg leuk en grappig vond!

Nog een film die al een tijdje op mijn to see list stond: Loft. Vond het echt een hele spannende film met goed acteerwerk van onder andere Barry Atsma en Fedja van Huêt.

Het gevaar van zo’n everyday bakje is dat ik werkelijk alles wat ik gebruik erin mik met als gevolg dat ie nu wel erg vol zit. Binnenkort maar eens een keertje uitmesten, denk ik…

Van het prachtige boeket dat ik vorige maand kreeg hielden deze 2 prachtige roze rozen het het langst uit en gaf ik een mooi plekje op mijn kamer.

Van Lush ontving ik een aantal hele fijne producten uit de kerstcollectie, waarvan je hier een review kunt lezen.

Hier wordt gewerkt!

Vanaf deze week zijn ze er dan eindelijk: de langverwachte Catrice Big City Life palettes!


Q: Wat heb jij deze maand allemaal voor leuke dingen gedaan?

 

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

15 reacties op “Mijn maand oktober in foto’s”

Oh wat leuke foto’s! Ik wist zelfs niet dat er nieuwe milkshake was uitgekomen bij MacDonalds!
Ik heb eigenlijk niet veel speciaals gedaan, school neemt al mijn energie af.
Het enige leuke was vorige week zaterdag; concert van Rihanna en daarna naar de Noxx (discotheek) gegaan, en dat is het zo’n beetje, haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.