Categorieën
Lifestyle

It’s Christmas!

We kijken er met z’n allen al maanden naar uit en zijn al weken met alle voorbereidingen bezig, maar vandaag is het dan eindelijk zover: het is Kerst! Helaas zit een witte Kerst er dit jaar niet in en ziet het er buiten wel heel anders uit dan vorig jaar toen er een dik pak sneeuw lag, maarrr dat mag de pret niet drukken! Afgelopen week zag ik op You Tube en op de blog van Josephine een leuke Kerstmis tag voorbijkomen waarvan ik een aantal vragen heb beantwoord en ik zou het leuk vinden als jullie dat op deze Eerste Kerstdag tussen alle maaltijden, spelletjes en gezelligheid door ook zouden doen!

Wat is je favoriete kerstfilm?
Op kerstavond en tijdens Kerst worden er volgens mij al jaren een beetje dezelfde soort films uitgezonden (Home Alone voor de 2830383839ste keer, It’s A Christmas Carol, Sissi, The Sound Of Music, Kruimeltje), maar ik denk dat mijn favoriete kerstfilm, of nouja film waarin Kerst voorkomt, toch lekker niet heel origineel The Holiday is. En oja, Love Actually! Oeps ja, dat zijn er dus twee…

Wat is je favoriete kerstkleur?
Mijn favoriete kerstkleur….. Dat zijn er denk ik ook twee: rood en goud!

Kleed jij je netjes aan voor Kerst of zit je in je chillkleding aan het diner?
Ik kleed me altijd netjes aan, meestal is het een little black dress met een mooie, feestelijke panty en een net zwart jasje of vestje. Op Tweede Kerstdag ga ik gourmetten bij mijn vriend en aangezien daarbij nog wel wat spettergevaar is en de  geur niet heel aangenaam is trek ik daar niet mijn allerbeste kleding aan, maar zorg ik altijd wel dat ik er leuk uitzie!

Wat doe je tijdens de kerstdagen?
Vandaag komen mijn lieve oma en vriend eten we lekker uitgebreid bij mij thuis en Tweede Kerstdag is het zoals gezegd tijd om te gourmetten. Verder vind ik dat de Kerstdagen altijd supersnel voorbij zijn, ook al doe je misschien helemaal niet zoveel.

Wat is je favoriete kerstmaaltijd?
Mijn favoriete kerstmaaltijd is denk ik kiprollade met aardappeltoefjes, lekkere salades en groenten en ijs toe en verder zijn voor mij Kerst en gourmetten toch wel met elkaar verbonden. Het is inmiddels al jaren een traditie dat ik op Tweede Kerstdag bij mijn vriend ga gourmetten en vind dat nog ieder jaar superleuk- en lekker!

Wat is je favoriete kerstliedje?
Afgelopen week was er hier op By Sjanty al een artikeltje te lezen met daarin mijn top 5 van kerstliedjes, maar als ik dan echt één favoriete zou moeten kiezen…. ga ik denk ik voor All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey!

Have a very merry Christmas everybody!

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

8 reacties op “It’s Christmas!”

oké, komt ie!

film: ‘ik houd niet zo van films’, haha sorry! ik heb er niet het geduld voor, kijk ze maar heel soms. dus ik ken eigenlijk ook geen andere dan home alone. maar die is echt te suf om hier neer te zetten haha.
kleur: rood!
kleding: netjes! niet té, maar zeker geen chillkleding
doen: ‘chillen’ en samen zijn met familie. soms naar de bios of een voorstelling o.i.d.
maaltijd: gourmet!
liedje: mariah carey… of coooourse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.