Categorieën
Lifestyle tip

Inspirerende cadeaus voor je vriendin

Af en toe raakt inspiratie wel eens op. Neem nou het kopen van cadeaus voor vriendinnen, die zijn altijd blij met een wijnproeverij, twee bioscooptickets of een lieve kaart waarin staat hoe blij je met haar bent. Maar het verzinnen van originele cadeaus is nog wel eens lastig. Laat je inspireren door de volgende presentjes waar menig vrouwen hartstikke blij mee is. 

cadeau_6

3D geprinte armband
Hema heeft een nieuwe service aan zijn assortiment toegevoegd: het zelf maken van 3D geprinte armbanden en kettingen. Zoals te zien op de foto hebben wij ook een Femme armbandje gemaakt. Leuk!

3D armband Hema – €19,95 , 3D ketting Hema – €24,95

cadeau_7

Frozen yoghurt machine
Wij kennen helemaal niemand die niet blij wordt en dol is op frozen yoghurt. Dit heerlijke ijsgoedje is nu ook thuis te maken, en zo’n machine is helemaal niet duur. Nog een voordeel: krijg jij ook een lekker ijsje als je bij je vriendin op bezoek gaat!

Frozen yoghurt maker Bol.com – €22,99

cadeau_10

6x Linda
Een proefabonnement op het favoriete tijdschrift van je vriendin valt altijd goed in de smaak. Een proefabonnement op de Linda bijvoorbeeld stopt automatisch en kost maar  €29,40. Geen aanslag op onze portemonnee dus, en daar worden we blij van.

6x Linda 123tijdschrift.nl – €29,40

cadeau_8

Notitieboekje met een boodschap
Behalve dat notitieboekjes heel handig zijn, kan je het boekje ook met een boodschap geven aan je vriendin. Je kan de opdrachten zo gek mogelijk maken, maar denk bijvoorbeeld aan een dagboek in de vorm van een regel per dag. Een andere leuk idee is om haar elke dag een opdracht te geven. Schrijf op elke pagina een andere opdracht die ze die dag moet volbrengen en laat haar een verslagje schrijven over haar avonturen in het boekje.

Alice in wonderland Moleskine – €22,90

cadeau_9

Theepot
Is je vriendin een echte theeleut, dan zal ze dit prachtige thee servies helemaal het einde vinden. Deze theeset is van Tokyo Design Studio en heet ‘Theeset Soshum Blossom’.

Theeset Bijenkorf – €76,95

Q: Wat geef jij je vriendinnen voor hun verjaardag?

Make-up

2 reacties op “Inspirerende cadeaus voor je vriendin”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.