CategorieΓ«n
Lifestyle

Hoera! 1 jaar By Sjanty!

Zo rond de jaarwisseling zat ik me ineens te bedenken dat het ergens vorig jaar rond deze tijd moest zijn dat ik met By Sjanty begon. Ik had al wel eerder een domeinnaam waarop ik een aantal keer wat het wereldwijde web op geslingerd had, maar nu ging ik gister eens kijken en bleek het 2 januari 2011 te zijn dat ik het allereerste ‘echte’ artikel plaatste, vandaag precies een jaar geleden dus! Ik ben dan ook best wel een beetje trots dat By Sjanty vandaag haar allereerste verjaardag viert!

Het leek me leuk om op deze eerste verjaardag wat feitjes onder elkaar te zetten en te zien hoe By Sjanty in een jaar tijd gegroeid is!


Als ik kijk wat ik in een jaar tijd met By Sjanty heb bereikt kan ik daar alleen maar heel blij, dankbaar en stiekem ook wel een beetje trots zijn. Natuurlijk wil ik daar in de eerste plaats vooral mijn bezoeksters voor bedanken, want zonder jullie is er helemaal geen By Sjanty. Ik vind het echt superleuk dat ik de bezoekersaantallen en het aantal reacties op de artikelen en followers iedere dag weer zie stijgen en dat maakt dat ik alleen nog maar enthousiaster word! Ook ben ik erg blij met alle bedrijven, merken en PR bureaus die mij de kans en het vertrouwen hebben gegeven om hun producten te testen en ik vele soorten en gevarieerde reviews kan plaatsen en leuke winacties kan aanbieden. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat By Sjanty nog jarenlang zal bestaan en jaar na jaar alleen maar verder zal groeien en groeien!

Bedankt!!

Vergeten jullie niet dat je nog tot aanstaande woensdag 4 januari kans kunt maken op een superleuk Teeez ‘Boudoir Secrets‘ setje? Na afloop van deze winactie zal er woensdag of donderdag ook meteen weer een nieuwe volgen want wie jarig is trakteert, nietwaar!

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

39 reacties op “Hoera! 1 jaar By Sjanty!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.