Categorieën
Home & Living Lifestyle

Gespotte trends op de Woonbeurs Amsterdam

Van 30 september tot 5 oktober is de Woonbeurs Amsterdam. Presentator Viktor Brand heeft afgelopen maandag in de RAI de 22e editie geopend. Dus heb je dit weekend nog niks te doen ga dan lekker inspiratie op doen in Amsterdam. Femme Magazine heeft alvast wat trends en kiekjes voor je op een rijtje gezet!

gespot op de Woonbeurs Amsterdam

Voor ieder is er wat wils op de Woonbeurs Amsterdam. Wil je groots verbouwen, verhuizen, veranderen of alleen maar rond lopen en inspiratie op doen? Er is genoeg te zien! Zo kun je je onder andere laten adviseren over een nieuwe badkamer of keuken. Ook zijn er (interieur)stylisten, lichtexperts, architecten en andere deskundigen op het gebied van het verbouwen of veranderen van een huis aanwezig.

Wat vooral leuk is, is het rondsnuffelen bij de verschillende woon en webwinkels en designers die hun nieuwe collectie showen. Ook hebben de bekende woonbladen zoals vtwonen, Eigen Huis & Interieur, 101 woonideeën en Ariadne at Home prachtige, levensechte en inspirerende woonhuizen neergezet. Waar je kunt binnen kijken en waar voor elke stijl wel wat wils is. Van het lange rondslenteren krijg je mega honger, maar gelukkig was er in elke hoek wel iets lekkers te eten te vinden bij een leuk ingericht restaurantje. Een biologisch tomaten-paprika soepje en de carrotcake van De Bakkerswinkel waren om te smullen!

woontrends

Trends & opvallend
In de hal bij vtwonen was het veel grijs en overal teksten. In lijstjes, op muren, schorten, planken en kussen. De designs zijn sterk en scherp. Bij Ariadne at Home zagen we natuurlijk weer pasteltinten en tierelantijntjes. En bij Eigen Huis & Interieur was het strak, minimalistisch maar ook zachte kleuren met klassieke randen.

Bijna overal was de pallet te zien. Onder een bed, als bank maar ook als onderzetter voor planten. Verder zagen we ontzettend veel koper. En ook de lampen in groepen boven een tafel konden niet ontbreken, grote robuuste lampen in verschillende maten in kleuren boven een zware houten tafel, zeker een trend voor 2015!

Een trend die makkelijk toe te passen is in huis zijn de grote bolvazen in verschillende kleuren met een leuke tak of bloem er in. Ook de vetplantjes en cactussen onder stolpen zijn makkelijk te realiseren..

Wij kunnen voorlopig weer aan de slag in huis. Wil jij ook inspiratie op doen? Je kunt tot zondag 5 oktober in Amsterdam terecht!

3 reacties op “Gespotte trends op de Woonbeurs Amsterdam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.