Categorieën
Lifestyle

Geshopt in Rrrrrotterdam!

De laatste keer dat ik kleding shopte kon ik me al bijna niet meer heugen en dus was het de hóógste tijd voor een flinke shopsessie! Vriendin Melissa stapt dit weekend op het vliegtuig richting Spanje (lucky bastard!) en wilde net als ik haar collectie zomerkleding nog wel een beetje uitbreiden. We waren het er al gauw over eens dat we eens niet de hoofdstad, maar de havenstad van ons mooie landje met een bezoekje zouden gaan vereren en dus gingen we gistermorgen met dik 25 graden op de thermometer op naar Rotjeknor!

Ik had van tevoren al wel een klein beetje in mijn hoofd wat ik wilde scoren, sowieso iets mintkleurigs en als ik iets leuks in pastel tegen zou komen zou ik dat ook zeker niet laten hangen. Omdat het meestal juist níet vind als ik echt ergens naar op zoek ga ben ik maar gewoon blanco winkel voor winkel binnengestapt en heb ik me laten verrassen. Waar je in ieder geval niet omheen kon is de pastel- en neontrend, echt iedere winkel hangt er vol mee. Niet dat ik het erg vind, integendeel, ik word echt helemaal vrolijk van al die felle en knallende kleurtjes!

Neon, neon, neon en kleur, kleur, kleur bij H&M en Coolcat

Leuke zomerjurkjes en superschattige pastelkleurige blousjes en tops bij Coolcat

Schoenenwalhalla bij Shoe Outlet | Melissa helemaal op en top neonproof!

Winkels waar ik echt het liefst álles had meegenomen waren onder andere de H&M, Mango en het nieuwe winkeltje Scamm, dat nog maar drie maanden in Rotterdam zit. Wij dachten allebei al: hóe kan het in godsnaam dat we hier nog nooit zijn geweest, maar dat was niet heel raar dus. Ze hadden daar echt zulke leuke jurkjes, tops, rokjes en noem maar op en alles was tussen de 10 en 25 euro. Ik zeg: top! Het mag een wonder heten, maar ik heb er maar twee dingen gekocht: een koraaloranje, transparante top met een gouden kettinkje en een zwart kanten jurkje met een goudkleurige rits aan de achterkant.

Deze top is een onesize fits all model en kostte me slechts € 9,99. Ik wilde nu écht met eens wat anders dan wéér zwart thuiskomen en dit kleurtje vond ik zó ontzettend leuk! Het jurkje is ook echt helemaal mij en hoewel ik eerst even bang was dat het kant misschien een beetje trashy zou staan, bleek dat gelukkig wel mee te vallen. De schade van deze superleuke little black dress was slechts € 19,99, nou da’s een prima deal toch?

Het leuke aan shoppen in een grote stad is dat ze er echt véél en megagrote H&M’s hebben en je daar gewoon makkelijk een uur kunt vertoeven. Nog fijner is dat ze er ook zo’n beetje alle leuke items hadden die ik in de webshop had gespot en het is dat er geen geldboom in de tuin groeit, want anders had ik het wel geweten! Tussen al het shopgeweld door hebben we natuurlijk ook zeker even een aantal keer een pitstop gehouden bij onder andere La Place, waar ik een superlekkere én verantwoorde aardbei-sinaasappel smoothie in praktisch één teug heb opgeslurpt (dorsttttt!).

Voor ik het vergeet, we begonnen onze shoptrip bij de SIX waar we naartoe gezógen werden dankzij alle honderdduizend aanplakbiljetten die schreeuwden: alles 1 euro. Wat?! Alles.1.euro? Jawel, binnen nog geen seconde stonden we binnen. We hadden geluk dat we een beetje op tijd waren en er nog heel wat leuke dingen hingen, ’s middags om 5 uur zag de winkel eruit alsof er een bom gevallen was. Ik kocht er slechts 2 leuke armbandjes en ik koos eens net voor zilver maar voor neonroze en turquoise blauw met vrolijke bloemetjes. Tja voor die 2 euro kun je ze niet laten liggen, toch!

Ik heb geen idee hoeveel leuke winkeltjes we wel niet in en uit zijn gelopen, maar bij Amazone bleven we even wat langer hangen. Ook daar weer rekken vol met knalgeel, knalblauw, knalgroen, koraalroze, pastelgroen, heer-lijk. Tussen al dat kleurgeweld spotte ik ineens een superleuk mintkleurig rokje dat ik direct uit het rek griste, zo die is van mij!

Net voor we het terras bij La Place opgingen liepen we langs één van de 600 H&M’s, maar deze had een megarek vol beautyspullen en ja, daar was ik het liefst direct naar binnen gerend. Het zal dan ook geen hele grote verrassing zijn dat ik vanaf de V&D linea recta met m’n spreekwoordelijke mouwen opgestroopt naar binnen ging en zo’n beetje het hele rek geplunderd heb….. Jeetje H&M, wat doe je me ook aan met al die superleuke verpakkingen, je weet toch dat ik daar niet tegen kan!!

Voor jullie is het alleen maar gunstig dat ik helemaal los ben gegaan, want nu heb ik wel weer héél veel leuks om te laten zien de komende tijd! Het is maar goed dat we een beetje op tijd zijn gegaan, want écht je komt tijd tekort op zo’n dag. Ik dacht van tevoren even naar onder andere Lush en Sephora te gaan maar eigenlijk was het ook wel prima zo, m’n bankrekening is me in ieder geval dankbaar dat ik op tijd gestopt ben.

Q: Winkel jij vaak in Rotterdam? Wat zijn jouw favo winkels om kleding te shoppen?

34 reacties op “Geshopt in Rrrrrotterdam!”

Ik heb dat groene nagellakje van de H &m Atlantic, en ik had enorme moeite met de kleur goed op de foto zetten, maar ik zie dat jij hier ook last van hebt bij dit lakje!
En leuk he, dat we in rotterdam 80 verschillende H&Ms hebben, dan kan je altijd wel ergens terecht:p

Ik vind Rotterdam een hele leuke shopstad! Ik ben er al een tijdje niet geweest, omdat mijn portemonnee niet echt wil meewerken… Maar ik moet snel weer gaan! Als ik kleding koop, koop ik het meestal bij de H&M en soms bij de Zara.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.