Categorieën
Lifestyle

Blue Monday? Niet voor jou!

Je goede voornemens lijken nu al te stranden, het weekend zit er weer op, je doet er met dit weer 3 uur over om naar je werk of op school te komen, je hebt nog een héle werk- of schoolweek voor de boeg, het duurt nog bijna een half jaar voor je vakantie hebt……. Jawel, het is overduidelijk Blue Monday. Blauwe wattes? Blue Monday, oftewel de meest depressieve dag van het jaar. Ach, complete onzin natuurlijk, niet voor jou!

Voor jou geen Blue Monday, want…

….. heb je al gezien hoe mooi het winterlandschap is?

…. januari is alweer bijna voorbij en dat betekent dat de lente steeds dichterbij komt, jeeej!

…. vanavond ga jij heerlijk onder een warm dekentje met een grote mok thee een goede film of serie kijken!

….. met deze temperaturen heb je alle reden om bij Starbucks een overheerlijke hot choco met héél veel slagroom te scoren!

…. je hebt een heerlijk weekend achter de rug waar je nog de hele week op kunt teren

…. al die vertraging betekent lekker een paar uur minder werken/school!

…. met een lekker vrolijke Spotify playlist kom jij de dag wel door!

…. Blue Monday doet eerder denken aan een mooie zonnige maandag met een strakblauwe lucht dan een donkere dag, vind je niet?

…. straks ga jij bij Kruidvat nog even heel fijn wat mooie Catrice en Essence make-upjes met 50% korting inslaan!

…. er wacht een fikse work-out in the gym waar je lekker veel energie en adrenaline van krijgt!

…. gaat natuurlijk niet klakkeloos mee in het feit dat één of andere psycholoog heeft verzonnen dat de derde maandag van januari Blue Monday is

Q: Wat vind jij van het hele Blue Monday gebeuren?

36 reacties op “Blue Monday? Niet voor jou!”

Voor mij vandaag geen blue monday. Ik geniet van de sneeuw, zit lekker warm binnen en ga zo lekker m’n ski-pak aantrekken om buiten een lange wandeling met de hond te maken om vervolgens helemaal uitgerust achter de pc te kruipen om verder te studeren.

Voor mij ook niet echt een blue monday, ben vandaag thuis een dagje aan ’t uitzieken, niet écht ziek meer dus dan kan je nog wel gewoon wat leuke dingen doen. Vanmiddag alleen wel even naar de dokter omdat ik al zolang hoest…

Bij mij is het een echte blue monday. Ik krijg vandaag het ene slechte nieuws na het andere, en zit midden in mijn examens dus heb niet echt de tijd om een leuke serie ofzo te kijken.

Het enige wat ik nu moet doen is leren met verschrikkelijke hoofdpijn, een échte blue monday dus. 🙁

Totaal geen last van een Blue Monday. M’n vriend is vandaag jarig, dus dat was vanochtend verse croissantjes uit de oven, geitenkaas en vers sapje als ontbijtje..
Net lekkere gebakjes bij de bakker gehaald. En vanavond heerlijk uit eten!
Hihi, het is eerder een Food Monday voor mij 🙂

Heel leuk artikel! Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit iets gemerkt van een Blue monday. Mijn goede voornemen is op dit moment ook nog niet gestrand, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik er vandaag pas echt mee begonnen ben haha.

Vind het een beetje onzin die bluemonday! haha. Heb er gelukkig geen last van. Lekker genieten van elke dag en als er een domper bijzit proberen je dag zo leuk mogelijk in te kleden! 🙂 X De tips zijn zeker leuk, maar ook naast deze maandag! haha

Ik ben vandaag best vrolijk, de lucht is helder blauw en ik heb me voorgenomen lekker aan het werk te gaan vandaag, zit vol goede moed. Leuk artikel! :)))

uhm, vertraging betekent zelden minder werken, ik denk dat iedereen die uren/minuten wel moet bijwerken van zijn baas hoor :p
voor mij is het een gewone maandag, maar hij is wel een beetje blue omdat ik WEERAL ziek ben geworden >.<

heerlijk zo’n positief artikel !
voor mij is het ook echt een bleu – monday,ondanks dat ik ziek ben ging ik vanmorgen naar school en na een lange tocht ( half lopend,half fietsend en half vallend ) kom ik op school en een half uur later mochten we alweer gaan,ik mijn spullen inpakken gaat mijn laptop – tas kapot en moet ik al mijn boeken en mijn laptop in een plastic tas meesleuren naar huis haha :’)
maar nu wel heerlijk voreg vrij !

Blue monday vind ik eigenlijk een beetje ‘aanzetten tot depressief gedrag’.
Dit was weer mijn eerste collegedag van het nieuwe semester, ik heb het eigenlijk wel naar mijn zin gehad 🙂

Bleu monday is idd dat al je goede voornemens stranden.. Ik heb daar iets op bedacht: Geen goede voornemens! Sowieso onzin dat je daar tot 1 januari mee moet wachten en waarom zou je jezelf kwellen met 20 dingen die je tegelijk moet veranderen (bijv. minder eten, meer sporten enz enz) waarom doe je het niet een voor een? Of stapje voor stapje! Voor mij is het dus gewoon een standaard maandag..

Voor mij geen Blue Monday, want ik had helemaal geen goede voornemens. Dat scheelt natuurlijk. Daarnaast kreeg ik vandaag een project om te starten, wat behoorlijk positief is. Alleen mag ik nu nog niemand er iets over vertellen, hahaha! Alleen maar positief!

Het is niet meteen de meest vrolijke dag van het jaar maar ook geen reden om depri rond te lopen. Kijk gewoon lekker uit naar de zomer, droom alvast weg bij de gedacht aan alles wat je kan doen straks in het zonnetje! 🙂

Hihi leuk artikel!
Ik was afgelopen maandag in Huizen.. Lekker een paar daagjes weg met mijn vriendlief! <3 Geen last van depressies 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.