Categorieën
Film, tv en muziek Lifestyle

Films die ik oversla…

Vroeger, als in een paar jaar geleden, keek ik alleen films die gingen over liefde, sprookjesachtige bruiloften of dikke bitchfights, maar inmiddels heb ik mijn horizon wat verbreed en ben ik van alle markten thuis. Thrillers, drama, romcoms, ik smul ervan. Toch zijn er ook echt nog wel films waarvan ik denk: no thanks, die sla ik even over…

Ushi Must Marry

Nu in de bioscoop

httpv://www.youtube.com/watch?v=B7cSwI5anr0
Wendy van Dijk is een hartstikke leuke vrouw en Ushi was in 1999 lachen, gieren, brullen maar je moet weten wanneer je moet stoppen. De voorstukjes en recensies van Ushi Must Marry hebben me 100% overtuigd zeker geen tijd aan het kijken van deze film te verspillen. Als ik ergens allergisch voor ben zijn het tenenkrommende, flauwe grappen en nog slechter acteerwerk.

Les Misérables

Nu in de bioscoop

httpv://www.youtube.com/watch?v=EkHHHUk8RCw
Dit is typisch zo’n film waarbij de ene helft lyrisch is en de andere helft de trailer nog niet uit kan zitten. Tja, dan hoor ik definitely bij de laatste categorie. Ik ben gewoon geen fan van musical-achtige films die zich afspelen in het verre, verre verleden waarin men zich nog met paard en wagen verplaatste.

OZ: The Great and Powerful

Vanaf 14 maart in de bioscoop

httpv://www.youtube.com/watch?v=5CALZ-XOxCU
Ik zou een moord doen (bij wijze van spreken dan, hè) voor de gelijknamige OPI collectie die deze maand in de winkels ligt, maar de film zelf doet me he-le-maal niets. Het mag dan wel van de hand van Disney (lóve Disney!) zijn, maar ik heb echt een hekel aan fantasiefilms met enge tovenaars en heksen, bah.

Verliefd op Ibiza

Nu in de bioscoop

httpv://www.youtube.com/watch?v=FmNPFbhRdo4
Alweer heel wat jaren geleden smulde ik van Costa! en Volle Maan maar nu heb ik het wel een beetje gehad met de nogal voorspelbare Johan Nijenhuis films. Ook van de zogenaamde sterrencast (oftewel: zo’n beetje half GTST) kan ik nou niet bepaald enthousiast worden en het beeld van Jim Bakkum die speeksel uitwisselt met Simone Kleinsma bespaar ik mezelf liever.

Q: Welke films die nu of binnenkort in de bios draaien sla jij over?

34 reacties op “Films die ik oversla…”

Eigenlijk ben ik het totaal niet met dit lijstje eens. Les Miserables vond ik heel mooi (eerste keer verschrikkelijk, maar nog eens over gekeken en nu vind ik hem best mooi, hij is trouwens al op bluray) en verliefd op ibiza wil ik kijken omdat Kim Feenstra erin zit, vind haar zo grappig, maarja, smaken verschillen!

Van les miserables kreeg ik zelf zo’n miserabel gevoel dat ik na een uur naar huis gegaan ben. Werd helemaal naar van alle drama. Hoewel het wel goed gespeeld en gezongen is. De andere films zijn ook niks voor mij. Zogenaamde BNers en zogenaamd grappig. Mwehh.

Dit zijn ook precies de films die ik over sla. Life of Pi sla ik trouwens ook over, die schijnt wel goed te zijn maar wel sprookjesachtig en daar hou ik totaal niet van.

Gister voor het eerst nat pathe met de ligrolstoel naar Ushi Ok op het einde werd hij langdradig maar ik heb gelachen
Super genoten

NEEE, les miserables is ge-wel-dig, maar je moet er wel van houden, 3 uur alleen maar zingen.. Voor de rest ben ik het wel met je eens (:

Ik snap je wel, Les Miserables is ook niet zo mijn ding denk ik en Verliefd Op Ibiza is vast weer een overload aan seksscènes en flauwe seksistische grappen, no thanks. Alleen Ushi lijkt mij juist wel leuk, gewoon voor de fun 🙂

pfff vind Wendy van Dijk niets,… Ik heb nog nooit een aflevering van Ushi gezien, dus waarom zou ik dan in hemelsnaam naar de Film gaan. Les Miserables heb ik gezien. Ik vond het een verschrikkelijke film. 3 uur zingen,…beeeh, meeeh. En ik was er helemaal niet op voorbereid. Nee, Ik heb niets met gezongen films.

verliefd op ibiza is echt een tenenkrommend slechte film!! ik heb een abbo van de pathé, vandaar heb ik hem wel gekeken, maar het enige goede aan de film zijn de blote billen van jan kooijman, goeie dag, niet normaal!

Ik ben met een vriendin naar verliefd op Ibiza geweest. Er zitten wel grappige stukjes in maar om daarvoor nou naar de film te gaan is niet helemaal mijn ding. Hij is ook best moeilijk te volgen.

Jim Bakkum en Simone Kleinsma? No way, ugh. En bedankt brrrr! Les Miserables vond ik zelf wel echt prachtig, maar ik ben dan ook van jongs af aan opgegroeid met musicals. Het is bij ons thuis echt een ‘ding’ en ik heb zelf altijd musical gespeeld. ^-^ Alle andere films die je noemt lijken me trouwens ook echt ‘bagger’ – als ik dat zo mag zeggen. Ushi en Verliefd op Ibiza, ik snap niet dat zulke films überhaupt de bioscoop halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.