Categorieën
Film, tv en muziek Lifestyle

Films die ik graag wil zien

2013 is nog maar een paar maandjes oud, maar in die korte tijd zijn er bij mij al heel wat films de revue gepasseerd. Films die me positief verrast hebben, films die ik beter verwacht had, maar ook films waarvan ik eerder nooit had gedacht dat ik er die ooit zou kijken. Als echte filmliefhebber staan er op dit moment ook een aantal films op mijn to-watch lijstje die ik heel graag wil zien en je voelt ‘m al aankomen: vanmiddag ga ik je vertellen welke dat zijn!

Parker

httpv://www.youtube.com/watch?v=4GMBXStd3SA
Waar gaat de film over? Parker (Jason Statham) is een professionele dief die leeft en werkt volgens de regel: steel van de rijken en doe geen mensen pijn die het niet verdienen. Bij zijn laatste overval verraadt zijn team hem, nemen zijn deel van de buit mee en laten hem voor dood achter. Parker is vastbesloten ze hun verdiende loon te geven en spoort ze op in Palm Beach, waar de groep een grote overval beraamt. Vermomt als rijke Texaan neemt hij de knappe Leslie (Jennifer Lopez) aan als zijn partner en samen bedenken ze een plan om de zaak recht te zetten.
Wil ik zien, omdat…. Ja hállo, een film met Jason Statham moet en zal ik sowieso zien, like dôh! Om het niet alleen op hem af te schuiven zal ik eerlijk toegeven dat ook de rol van Jennifer Lopez mijn nieuwsgierigheid wel gewekt heeft, J. en J. lijken me een leuk duo samen. En oja, het verhaal klinkt ook best goed.

Valentino

httpv://www.youtube.com/watch?v=pPsdCE0tkDY
Waar gaat de film over? Dino Valentino is een snelle Italiaanse jongen die het prima voor elkaar heeft: hij werkt als Maserati verkoper, heeft een prachtige vriendin, de mooiste maatpakken en glimmende schoenen en alles gaat eigenlijk altijd ‘tutto liscio’, oftewel lekker smooth. Eens in de zoveel tijd zoekt Valentino z’n spullen bij elkaar, neemt een paar dagen vrij en vertrekt naar zijn familie. Alleen woont die familie niet in Italië maar ergens in Rotterdam. Dino zijn familie is namelijk niet Italiaans, maar Marokkaans….
Wil ik zien, omdat…. Hmm, eigenlijk is zo’n soort Nederlandse film niet echt my cup of tea, maar mijn vriend liet me vorige week de trailer zien en het zag er toch best wel vermakelijk uit. Dat ik op voorhand niet héél enthousiast was heeft ook te maken met de hoofdrolspeler, Najib Amhali, waar ik niet zo heel veel mee heb, maar na het zien van zijn laatste show blijkt ‘ie toch best funny te zijn. We gaan het zien!

Side Effects

httpv://www.youtube.com/watch?v=EFEou3MBLi4
Waar gaat de film over? Een ambitieuze psychiater (Jude Law) weet niet goed wat hij met zijn zwaar depressieve patiënte Emily (Rooney Mara) aan moet. Op een gegeven moment besluit hij haar het nieuwe medicijn Ablixa te geven waar ze zienderogen van opknapt. Dan wordt ineens Emily’s man vermoord en staat Emily met een mes in haar handen zonder dat ze weet wat er is gebeurd….
Wil ik graag zien, omdat…. Met een cast met namen als die van Jude Law en Channing Tatum (oja, Catharina Zeta Jones doet ook mee) hoef ik volgens mij niet toe te lichten waarom ik deze film graag wil zien, haha. Nee zonder grappen, ik ben de laatste tijd helemaal into de drama, crimi en thriller movies en het verhaal van Side Effects klinkt gewoon heel spannend.

Q: Welke films staan er op dit moment op jouw want-to-see lijstje?

18 reacties op “Films die ik graag wil zien”

Gisteravond wilde ik naar Side Effects gaan, maar we stonden bij de verkeerde bioscoop?! Toen zijn we naar Argo gegaan. Echt een aanrader!! Heel spannend, ik zat echt op het puntje van mijn stoel. Daarnaast laten ze echte beelden zien uit Iran uit de jaren eind zeventig / begin tachtig.

Ik weet niet of Side Effects helemaal wat voor mij is, maar hij klinkt wel interessant. Valentino en Parker hoef ik niet per se te zien, maar klinken best leuk. Najib in een film, ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.