Categorieën
Lifestyle

We had ourselves a merry little Christmas…

En voor je het weet is de eerste kerstdag alweer om en om er nog maar eens een lekker cliché in te gooien: time flies when you’re having fun. Een dag waarop je eigenlijk helemaal niet zoveel uitvoert en vooral lekker veel eet en drinkt en de Mariah Carey’s, Wham!’s, Flappies, Michael Buble’s en Home Alone’s je om de oren vliegen. Omdat ik helaas niet met jullie allemaal gezellig een kerstkransje heb kunnen eten dacht ik weet je wat, ik houd mijn fototoestel in de aanslag zodat ik jullie ook een beetje kan laten meegenieten van mijn eerste kerstdag!

Bij Kerst hoort een huis vol gezellige lichtjes, kerstballen en versieringen en da’s ook bij ons niet anders. Mams heeft ook dit jaar weer flink haar best gedaan en heeft er weer voor gezorgd dat het één bonk kerstgezelligheid is in huize Loenen. Vooral het winter/kerstlandschapje met een laagje fake sneeuw in een grote lantaarn dat je op de foto’s hierboven ziet vind ik zo cute!

Dit superleuke lantaarntje hebben mijn zusje en ik dit jaar van de kerstman gehad, die gaat lekker bij mijn uitzetspulletjes. En het is trouwens niet zomaar een lantaarntje met waxinelichtjes, want door de warmte van de lichtjes gaan de vier hartjes die je erboven ziet hangen namelijk spontaan ronddraaien, zo leuk!

De eerste kerstdag van dit jaar hebben we gezellig thuis met het gezin en natuurlijk mijn lieve vriendje doorgebracht met in de middag wat lekkere hapjes en daarna was het tijd voor het grote kerstdiner.

Oh man, wat hebben we lekker gesmuld van de kiprollade, de gebakken champignons met courgette, de gebakken aardappeltjes, de verschillende groenten en hoewel we allemaal ons buikje al flink rond gegeten hadden mocht natuurlijk een lekker stukje Viennetta ijs toe zeker niet ontbreken! De nieuwe Viennetta biscuit caramel versie is trouwens echt too die for, so jummie!

Vanmorgen lagen er uit het niets ineens toch een aantal cadeautjes onder onze onzichtbare kerstboom (het ‘nee, dit jaar doen we echt niks’ voornemen faalt al-tijd) en is onder andere onze voorraad leesvoer voor de komende tijd weer flink aangevuld. En oja, de Quote 500 is een klein duwtje in de goede richting voor vriendlief, we hebben afgesproken dat ‘ie er volgend jaar zelf ook instaat, haha.

Moeders werd verwend met een Chocolate Box, jawel: een hele doos vol met de lekkerste chocolaatjes éver. En niet alleen moeders trouwens, we genieten er allemaal met volle teugen van! *veegt chocola uit mondhoeken*

Q: En, hoe was jouw eerste kerstdag, wat heb je gedaan?

19 reacties op “We had ourselves a merry little Christmas…”

Ahh die foto’s geven me echt een instant-kerstgevoel! Wij hebben kerst tot nu toe alleen ‘klein’ gevierd, normaal doen we het altijd uitgebreid op kerstavond, maar mijn tante die dan altijd komt met haar gezin was ziek en dat is naar vandaag uitgesteld!

Die houden hebben wij ook! Haha! Bij jullie ziet het er geslaagd uit! Ons eten was iets tegengevallen, maar vandaag gaan we met oom&tante en nichten en aanhang heerlijk gourmetten. Ik heb al tiramisu gemaakt en ben erg benieuwd of het lekker is. Ondertussen deel ik hier mijn hele kerstverhaal 🙂
Iedereen nog een fijne kerst!

Ziet er gzellig uit! Wij hebben het niet zo heel uitgebreid gevierd, gewoon naar familie en zelf allemaal wat eten meegebracht. Was wel gezellig! En vanavond gaan we uit eten op het vakantiepark hier. jammie.

Heel erg leuk, die huisjes heeft mijn mama ook staan. traditioneel komt mijn oudste broer met zijn gezin eten en traditioneel komt hij altijd een uur te laat zodat al het eten trg opgewarmd moet worden… maar al bij al zeer gezellig

Jullie kerstdiner leek verdacht veel op dat van ons, haha. Helaas lag m’n moeder gisteren de hele dag met hevige migraine op bed, dus dat gooide enigszins roet in het eten. Gelukkig is ze inmiddels weer een beetje opgeknapt.

Anyway, leuke foto’s, dat lantaarntje met die waxinelichtjes is echt supercute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.