Categorieën
Food & health Lifestyle

TIP! Nieuw magazine ‘Taarten Decoreren’ van De Agostini

Advertorial – Als ik hopelijk ergens volgend jaar samen met mijn vriend een eigen huisje mag betrekken heb ik al helemaal zin om met enige regelmaat mijn (!) keuken in te duiken en lekker aan het bakken te slaan. Cakes, cupcakes, taarten, koekjes, ik doe het nu veel te weinig maar de keren dat ik het gedaan vond ik het echt superleuk. Ik denk dat het slim is om eerst de basisprincipes een beetje onder de knie te krijgen maar daarna wil ik ook zeker lekker gaan leren versieren en decoreren en dat komt goed uit, want De Agostini komt nu met het onwijs leuke magazine Taarten Decoreren!

Het tijdschrift staat boordevol leuke stap voor stap fototutorials en tips voor het maken van glazuurlagen, koekjes in de vorm van vlinders, een klassieke vulling voor biscuitgebak en diverse versieringen en kom je alles te weten over het gebruik van uitsteekvormpjes.

Taarten Decoreren verschijnt wekelijks voor een prijs van € 4,95, maar je kunt heel voordelig kennismaken met het eerste nummer want deze ligt nu voor slechts € 1,50 in de winkels. Behalve het magazine ontvang je bij Taarten Decoreren ook iedere week een handig decoratiehulpmiddel waarmee je heerlijke taarten en cakes kunt maken en decoreren.