Categorieën
Lifestyle

Christmas when I was little

Oh, how I love Christmas! Behalve als je een dag van tevoren nog even ‘snel’ wat kleine boodschapjes moet halen, dan vervloek ik tijdelijk alles wat met Kerst en de gekte rondom het hamsteren te maken heeft. Al m’n hele leven ben ik gek op kerstbomen, kerstkransjes, kerstliedjes, kerstlichtjes, kerstbrood, kerstfilms, heerlijk. Ik kan dan ook helemaal wegdromen en wegsmelten bij het zien van gezellige kerstfoto’s toen ik nog een klein Chantalletje was en geef ook jullie graag een kijkje in mijn persoonlijke kerstfotoalbum!

Het was jarenlang een vaste traditie: samen met mama en zusje de kerstboom optuigen, met natuurlijk vooral lekker veel zelfgemaakte knutsels erin!

En als ‘ie dan eenmaal goed en wel staat mag een mooi portret natuurlijk niet ontbreken!  Eerst stal ik alleen de show…..

…. en een paar jaar later samen met mijn kleine zusje!

Toch had ik er kennelijk niet elk jaar evenveel zin in haha, check dat überchagarijnige hoofd!

Op de basisschool hadden we ieder jaar een kerstuitvoering, wat toch altijd wel een beetje spannend was gezien dat gespannen koppie van me!

Alweer heel wat jaren geleden gingen we met Kerst lekker fonduen of gourmetten bij opa en oma, ik zat er in ieder geval al helemaal klaar voor!

Q: Vind jij het ook zo leuk om af en toe eens lekker in oude fotoboeken te duiken?

16 reacties op “Christmas when I was little”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.