Categorieën
Lifestyle

Als ik een dag een man was….

Beyoncé’s ‘If I were a boy’ schalde net door mijn kamer en hoewel ik deze heerlijke meeblèèèèr song echt niet voor het eerst hoor zette het me net wel voor de eerste keer aan het denken. Wat als ik nou voor een dag écht een man was, wat zou ik dan doen? Even een dag zonder make-up (ááááhhhhh!!), jurkjes, rokjes, tasjes, haarclipjes en roze, maar alles lekker stoer, blauw en manlike. Ja, wat zou ik dan doen?

Als ik voor een dag een man was….

…. zou ik, ervan uitgaande dat ik natuurlijk wel een beetje gespierd en héél knap ben, lekker de macho uit gaan hangen op de sportschool en de vrouwtjes imponeren met m’n enorrume spierballen!

…. zou ik met die spierballen de hele dag heel stoer ga lopen zijn en natúúrlijk allemaal ‘lekkere wijven’ met zware boodschappentassen en oude vrouwtjes met rollators te hulp schieten, held die ik ben

…. zou ik gaan eten als een bootwerker en me geen seconde druk maken op m’n figuur of gewicht. Borden met bitterballen, stokbrood met kruidenboter, kingsize pizza’s, zakken chips, lekkere vette patat, kom maar door!

…. zou ik de hele dag niets anders dan mannendingen doen: voetballen, véél te hard scheuren in een dikke, gepimpte auto, bier, heel véél bier drinken, onbeperkt frikandellen eten, gamen, iedere vrouw die voorbijkomt keuren, fluiten naar chickies in korte rokjes, oh yeah!

…. zou ik voor die dag even héél blij zijn dat ik geen vrouw ben en even geen last heb van maandelijkse feestjes, moodswings, huilbuien, vraatzucht en veel te dikke bovenbenen. Halleluja.

Q: Als jij voor een dag een man zou zijn, wat zou je dan zeker gaan doen?

17 reacties op “Als ik een dag een man was….”

Ik zou zeker in de bosjes gaan plassen. Klinkt stom, maar dat lijkt me ideaal. En gewoon vreten, want vaak komen jongens toch geen ene gram aan ( ik word al vet van 1 chocolade reep 🙁 ) en verder .. geen idee!

Haha volgens mij doe ik als vrouw al best wel veel mannendingen.. Ik zou lekker met mijn vrienden naar de kroeg gaan en de hele avond ontzettend slap lullen. En heel veel bier drinken, want dat lust ik niet , en als man natuurlijk wel 😉

Haha,veel bier drinken (zonder dronken te worden)
Achter de chickies aan:)
Lui op de bank hangen,niks doen in huis
Mij laten bedienen

Als ik een dagje een man zou zijn zou ik benieuwd zijn hoe het voelt om sex te hebben en ik zou gaan hardlopen. Lekker zonder dat mn borsten in de weg zitten. ’s Ochtends lekker in je boxer door het huis lopen enzo.. Verder ben ik ook wel benieuwd of ze minder emotioneel zijn enzo, of dat ze dat alleen goed verbergen.

Wat een origineel artikel! Ik zou de macho uit gaan hangen, fluiten naar ‘lekkere wijven’,heel veel eten en mijn spierballen trainen 😉
Het is btw frikadel in plaats van frikandel.

Hahaha, watched it with a smile! Erg leuk artikel! Wat ik zou doen als ik een man was? Hmm, geen idee eigenlijk… Ik zou sowieso een motor kopen, maar dat wil ik als vrouw zijnde ook. Punt is alleen dat ik er geen geld voor heb en vanwege slechte ogen niet eens m’n rijbewijs mag halen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.