Categorieën
Lifestyle

Dé nieuwe budget glossy voor jonge vrouwen: Fashionista!

Advertorial ‐ Sinds vandaag is Nederland een nieuwe glossy rijker, namelijk de Fashionista! Dit superleuke nieuwe magazine staat naast een flinke dosis real life en celebrities, boordevol shoptips, hot trends, do-it-yourself beauty en de leukste looks van de stijliconen van nu! Fashionista is er voor meiden van rond de 14 tot 20 jaar en het allereerste exemlaar met op de cover Blake Lively ligt nu in de winkel!

Fashionista verschijnt om de vier weken en gaat over datgene waar jonge meiden zich mee bezig houden: shoppen, fashiontrends, real life & beauty. Fashionista heeft elke maand een aantal vaste items waaronder Nikkie’s Fashionista Tutorial, een column van een fashionblogger en Lauren Conrad, een Get the look rubriek over de kledingstijl en beautylooks van celebs, spannende real life verhalen en nog veel meer!

Het blad heeft een handige inhoudsopgave die is onderverdeeld in verschillende categorieën zodat je meteen vindt wat je zoekt. Ook is iedere pagina bovenin voorzien van een tabje waarop de categorie vermeld staat.

Naast superveel beauty, fashion, lifestyle en celebs vind je in Fashionista ook een aantal pagina’s waarin door Dr. Love verschillende vragen met betrekking tot seksualiteit, boys, vriendschap, je lichaam en liefdesperikelen beantwoord wordt.

Ook zie je in hoe modemeisje Josh Veldhuizen voor ‘slechts’ 50 euro een complete outfit bij elkaar shopt en krijg je veel handige beautytips.

Natuurlijk kennen we allemaal Youtube goeroe Nikkie Tutorials wel, zij zal ons iedere maand in Fashionista de fijne kneepjes van het make-up vak leren!

In Fashionista vind je ook tips met betrekking tot leuke films, dvd’s en superhandige lowbudget tips, krijg je styleadvies van niemand minder dan Lauren Conrad en is er 10x een shopping budget van maar liefst 750 euro met daarbij een personal shopper te winnen! Yeah, shopp till you drop!

Hoewel ik met mijn 26 jaar wel wat buiten de doelgroep van Fashionista val, vind ik het een superleuk blad dat er lekker vrolijk en kleurrijk uitziet en met € 2,99 zeker budget is. Ik zou zeggen: go and get it!

Fashionista is vanaf nu voor 2,99 verkrijgbaar bij alle boekwinkels.

Q: Wat is jouw eerste indruk van Fashionista? Is het iets voor jou?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

9 reacties op “Dé nieuwe budget glossy voor jonge vrouwen: Fashionista!”

Die ga ik zeker kopen! Ik kocht tot een paar maanden geleden stapels Hitkranten, Cosmogirl, stars en fancy enzo, maar ik ben met name op de eerste 2 een beetje uitgekeken. Maar dit ziet er leuk uit! Ook omdat er dingen in zitten die ik echt leuk vind. (Bijv. Lauren Conrad en Nikkie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.