Categorieën
Home & Living

Even voorstellen: Niki, redacteur Home & Living!

Ik ben Niki Wijnen, 23 jaar en studeer Communicatie & Eventmanagement . Op dit moment ben ik aan het afstuderen, wat natuurlijk de nodige stress met zich oplevert. Verder ben ik op dit moment voorzitter van de Sportraad Utrecht. Dit is een koepelorgaan van alle studentensportverenigingen in Utrecht. Ik ben zelf niet mega sportief vanwege een blessure. Maar sinds kort ben ik met enige tegen zin begonnen met wielrennen, op advies van de fysiotherapeut en eigenlijk vind ik het stiekem wel heel leuk!

Niki voor femme Een paar kleine dingen die mij typeren zijn: lekker druk bezig zijn, ook zit ik niet graag stil en klets ik veel. Ook dans ik altijd uit de maat en verder ben ik erg onhandig, drink ik altijd cola light uit een blikje en heb ik koelkast-autisme. Ook ben ik zo dyslectisch als het maar kan, dus mocht je een keer een foutje vinden of een niet zo logische zin zien?! Dan heb ik deze na 1000x controleren nog over het hoofd gezien!;)

Verder ben ik constant met mezelf in gevecht over wat ik wel en niet moet eten, wil ik mega gezond mee doen met de trends in beautyland maar kan ik vervolgens het chocolaatje bij de koffie écht niet laten staan. En ook van de taarten die ik zelf graag bak kan ik het niet laten op de kom uit te likken en een stukje te proeven. Dus mocht er iemand graag taart willen hebben op zondag? Gratis af te halen in Utrecht!;)

Vanaf nu ga ik jullie voorzien van leuke artikelen in de categorie Home & Living. Maar wat versta ik hier nu onder en wat kunnen jullie verwachten?
Van kinds af aan ben ik constant in de weer geweest om mijn kamertje te verbouwen. De ene keer roze de andere keer grijs. Mijn ouders werden gek van me.. Niet omdat ik constant wilde veranderen van stijl maar omdat ik de verf niet opruimde, de kwasten dagen in terpentine liet staan en niet mega secuur was langs de plinten, maar dat ter zijde!;) Knutselen, klussen en fröbelen vind ik heerlijk, op bijvoorbeeld Pinterest, We heart it en Etsy doe ik mijn ideetjes op.

Niki voor femme1Ook nu ik op kamers woon verander ik het steeds, en probeer ik met mijn studentenbudget mijn kamer steeds aan te passen aan het seizoen. Ik struin stad en land af om leuke spulletjes te zoeken. Van de Ikea, gamma, blokker tot de ijhallen, rommel en brocantemarkten. Op mijn wishlist staan nu bijvoorbeeld nog een ouderwetse platenspeler en typemachine!

Onder de categorie Home & Living versta ik: het inrichting van je droomhuisje, mooie designerspullen, maar ook de brocantemarkten afstruinen. Kerstspullen zelf knutselen of die mooie houten tafels van pintererst. Ook het stylen in verschillende budgetten en kleuren hoort hier natuurlijk bij. Evenals restaurantjes, barretjes en hotels beoordelen op hun stijl maar ook lekker binnen kijken bij verschillende huizen.
In mijn beleving is de keuken is het hart van je huis. (iets waar ik zelf ontzettend graag ben, om te koken en bakken en het vervolgens gezellig met mijn vrienden en familie op te eten en mega lang na te tafelen). Dus deze hoort ook thuis in deze categorie. Hoe dek je een tafel mooi? Wat hoort er allemaal bij koffie? En welke kopjes zijn bijvoorbeeld leuk!?

Ik hoop jullie welke week weer te voorzien van iets leuks!
Oh, en volgend jaar ga ik studeren in Milaan dus als er af en toe een Italiaans tintje aan zit dan weten jullie waar het vandaan komt!

Ciao Niki

PS, wil je nog iets anders over me weten of heb je leuke tips stuur me dan een berichtje!

2 reacties op “Even voorstellen: Niki, redacteur Home & Living!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.