Categorieën
Home & Living

Een tak als kledingrek

Om even in de sferen van afgelopen bericht te blijven, vandaag een tak als kledingrek. Waarom zou je jouw fantastische kleding opbergen in kasten als je ze ook kan tentoonstellen op een leuke manier?  Kledinghanger

Er zijn al zat kledingrekken die tientallen vrouwen in hun kamer hebben staan. Ontzettend leuk en wij zijn zeker fan, maar dan is deze manier toch net iets origineler. In het vorige bericht hadden we het over een boom als tafel, maar dit keer halen we de natuur in huis door een tak als kledingrek te gebruiken. Het is hartstikke goedkoop en het laat je kleding op een stoere manier zien.

Zoek een grote en lange tak in een willekeurig bos en bewerk hem naar jouw smaak. Je kan er voor kiezen om de kleine uitstekende takjes er aan te laten zitten, zodat je daar eventueel ook sieraden aan op kan hangen. Je kan ook juist alle uitstekende takjes weg halen, zodat er wat meer rust ontstaat. Er hangen namelijk al mooie kledingstukken aan het kledingrek die de aandacht opeisen. Vervolgens kan je er voor kiezen om de tak te verven of juist niet.

Neem je een felle kleur of kies je, net als op de foto, voor wit? Zorg daarna voor sterke ijzerdraad of juist voor kettingen, zodat je de tak op kan hangen aan het plafond. Als je hier zelf niet zo handig in bent, kan je dit natuurlijk ook altijd laten doen! Houd er wel rekening mee dat het kledingrek aan het plafond hangt en je het dus niet zo maar even opzij kan zetten. Denk dus goed na over de plek waar je het ophangt.

Heb jij al een normale kledingrek? Heb je er ooit aan gedacht om een tak als kledingrek te gebruiken?

4 reacties op “Een tak als kledingrek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.