Categorieën
Beauty Geen categorie Make-up

Val op met gekleurde eyeliner

Dat we bij Femme Magazine fan zijn van gekleurde eyeliner is niemand ontgaan. Vandaag kregen we met de post maar liefst twaalf gekleurde eyeliners van Yves Rocher. Geen voorzichtige kleuren, maar knalkleuren die je ogen nog meer laten opvallen! We hebben ze natuurlijk allemaal getest, en wat zijn ze fijn. We hebben de zes mooiste voor je op een rij gezet. 

gekleurde_eyeliner_1

Liefhebbers van roze kunnen hun hart op met deze eyeliner, genaamd Rose Fuchsia. Door alleen een lijntje boven het oog te trekken is de make-up wat vrolijker dan normaal, maar ontstaat er geen clownesk effect.

gekleurde_eyeliner_2

Capucine is een kleur voor echte Holland liefhebbers. Door de goede kwaliteit van de potloden ontstaat er een mooi lijntje die te gek is op koningsdag of tijdens voetbal.

gekleurde_eyeliner_3

Het paarse eyeliner potlood Violet Iris bevat een klein beetje glitter. Ook deze kleur is mooi intens en staat goed bij alle kleuren ogen.

 

gekleurde_eyeliner_4

Bleu Paradis, we smelten al helemaal weg bij deze tropische naam. Omdat blauw een wat ‘veiligere’ kleur is als eyeliner in vergelijking met geel en oranje is deze prima te dragen bij elke gelegenheid.

gekleurde_eyeliner_5

We waren erg benieuwd naar de gele kleur want heftig is hij zeker. Maar ook blij verrast toen we het resultaat konden aanschouwen. Zeker niet een kleur voor dagelijks gebruik, maar zeker pretty en origineel. Dit potloodje heet dan ook heel passend Citron.

gekleurde_eyeliner_6

And last but not least: dennenboom groen, ofwel Eucalyptus. Hoewel de kleur wat donkerder is dan de rest kan hij ook prima in de zomer gedragen worden, zeker in combinatie met een andere kleur.

Q: Ben jij al overtuigd van een felle kleur eyeliner?

3 reacties op “Val op met gekleurde eyeliner”

Persoonlijk vind ik ze er hier niet zo heel mooi uit zien zoals ze op de foto staan. Misschien dat als de lijntjes wat dunner waren geweest wel. Sowieso ben ik meer van de zwarte eyeliner. Ieder zijn ding, gelukkig maar. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.