Categorieën
Food & health

Voor je vriend, man, broer, vader of… jezelf: de Heineken SUB!

Een aantal weken geleden was een mannelijk afgevaardigde van Femme Magazine aanwezig bij de spectaculaire lancering van de nieuwste innovatie van Heineken: The SUB. The SUB is een stijlvolle thuistap in compact formaat met een hip en modern design dat past in elk interieur. Met andere woorden: je lover heeft vanaf nu geen excuus meer om perse naar de kroeg te moeten voor een écht biertje, want dat kan nu gewoon thuis!

Voor je vriend, man, broer, vader of... jezelf: de Heineken SUB!

Onder het oog van onder andere Bastiaan van Schaik, Winston Gerschtanowitz en Valerio Zeno werd The SUB eind september in Amsterdam aan het grote publiek gepresenteerd. Met de introductie van The SUB speelt Heineken in op de behoefte van de bierliefhebber om ook thuis van perfect tapbier te genieten, want met de slimme koelingstechniek is het bier altijd vers en op de ideale temperatuur van 2° graden Celsius.

Heineken-SUB-1The SUB vul je met zogenaamde Torps, oftewel een twee liter verpakking die in elke koelkast past en die je heel gemakkelijk in The SUB schuift. The Torps komen in verschillende biervarianten zodat je thuis niet alleen kunt genieten van een ijskoud glas Heineken maar ook Desperados, Wieckse Witte en Tiger Beer zijn beschikbaar.

IMG_8372The SUB is ontworpen door de Australische designer Marc Newson en voor het ontwerp vond hij inspiratie in de wereld van bier met de ronde en cilindrische vormen. Ook al zijn wij dames misschien niet perse gecharmeerd van een thuistap op het aanrecht, The SUB mag er met het moderne design best wezen!

Handelingen-SUBThe SUB is in een aantal korte stappen klaar voor gebruik:

1) Druk de knop aan de rechterkant van het apparaat in, deze kleurt eerst rood en wordt groen wanneer deze de juiste temperatuur van 2 graden bereikt heeft
2) Open The SUB door de groene hendel naar links te draaien
3) Haal de dop van The Torp en druk het bijgevoegde slangetje in The Torp
4) Breng The Torp in The SUB
4) Leg het slangetje in de tap
5) Doe de klep van The SUB dicht

Let op: voor je The Torp in The Sub installeert moet deze eerst 6 uur in de koelkast liggen zodat deze goed koel is.

SUB-1Bij aanschaf van The SUB krijg je een kaartje waarmee je jouw SUB kunt registreren en nadien een leuk welkomstgeschenk thuis kunt verwachten. Ook met The Torps kun je leuke Heineken goodies sparen want op ieder exemplaar dat je aanschaft staat een code waarmee je kunt sparen voor unieke geschenken. Kijk, da’s nog eens leuk!

En dan, na het simpel en snel installeren van The SUB en Torp is het tijd voor een welverdiend, ijskoud biertje, gewoon thuis vers van de tap!

IMG_8404The SUB is vanaf eind oktober voor € 249,00 verkrijgbaar bij geselecteerde filialen van Media Markt en BCC, The TORPS zijn vanaf € 5,79 verkrijgbaar bij de geselecteerde winkels van Gall & Gall en via www.ah.nl

Q: Wat denk je, is The SUB iets voor jou thuis op het aanrecht?

Één reactie op “Voor je vriend, man, broer, vader of… jezelf: de Heineken SUB!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.