Categorieën
Sport & work-outs

Sporten met Sylvie

Het zou kunnen (hele kleine, ieniemienie, minuscule mogelijkheid) dat de goede voornemens weer wat afzwakken. Maar let op: zodra de eerste zonnestralen weer door de wolken schieten en de eerste blozende gezichtjes raken wordt de knop weer omgezet. Dat bikini-weer komt dan wel heel snel dichterbij. En dat bikinilijf ook! Dan kun je die goede voornemens maar beter in tact laten en in één rechte lijn naar de zomer toewerken. Samen met Sylvie Meis.

Sylvie1

Om eruit te zien als een lingeriemodel moet je ook sporten als een lingeriemodel. En als iemand weet hoe dat moet is dat Sylvie Meis wel. Speciaal voor lingeriemerk –hoe kan het ook anders- Hunkemöller maakte ze een sportvideo waarbij je vanuit je eigen huis kunt meesporten. De hele workout neemt maar vier minuutjes in beslag. Dat je van deze oefeningen een godinnenlichaam krijgt, daar twijfelen we niet aan, dat dat lukt als je deze oefeningen maar vier minuten volhoudt, dat is een beetje twijfelachtig. Je zal er wel iets langer dan vier minuutjes aan moeten geloven. Daarom raden we je aan om deze workout minimaal vijf keer te herhalen om aan je dagelijkse bewegingsbehoefte te komen. Kom op, er moet wel écht gezweet worden tijdens een workout. We doen het natuurlijk niet alleen voor een perfecte body, onze gezondheid speelt ook een grote rol in het sportproces.

Naast de motiverende factor die de video meegeeft is deze video ook de manier bij uitstek om je voor te stellen aan de Hunkemöller sportlijn die sportief is, maar ook de mogelijkheden laat zien om je sexappeal te tonen in je sportoutfit. Je weet namelijk maar nooit wie je tegenkomt in de sportschool (als je meer wil dan deze oefening alleen). Want zijn al die hete, bezwete, gespierde mannen niet reden nummer uno om naar de sportschool te gaan?

Q: Wat is voor jou reden nummer één om te sporten?

Bron: Youtube

2 reacties op “Sporten met Sylvie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.