Categorieën
Food & health Gezond eten Gezond leven

New Babylon gaat culinair

Vandaag beginnen we de dag niet met een lekker gerechtje maar willen we jullie zelf de kans geven om heerlijk te kokkerellen en te proeven.  Het Haagse Shopping Centre New Babylon wordt  omgetoverd tot een culinaire Walhalla.

new babylone

Deze zondag is New Babylon van 12.00 uur tot 17.00 uur gevuld met proeverijen, culinaire gerechtjes en de meest lekkere hapjes. Ook kun je gaan genieten van de kookkunsten van Masterchef Alain Caron. Deze Franse chef zal vandaag een meesterlijke inspirerende kookworkshop geven.

Ook voor de little ones is er genoeg te beleven, zo is er speciaal voor kinderen de Kids Tasting Tour. Hier kunnen ze pizza’s maken, ijsjes toppen en een proeverij waarbij ze moeten raden wat ze proeven. Dus ook hier weer keuze genoeg.

What to do

De Tasting Tour.Hier kun je bij verschillende shops en restaurants heerlijke lekkernijen proeven. Waaronder echte Brabantse worstenbroodjes proeven bij Brabants Lederwarenhuis.

Je kunt de kleintje bezig houden in de Kids Club, hier gaan ze met modeontwerpster Catta Donkersloot zelf T-shirts maken. Misschien mag mama zelf ook nog wel aansluiten om een hip topje te scoren.

Leer koken als een masterchef

Van 15.00 uur tot 16.00 uur kun je de kookworkshop Alain Caron bijwonen. Hier zullen de meest spectaculaire hapjes gemaakt worden. Laat je culinair inspireren voor de paasdagen. Alle producten die gebruikt worden tijdens de workshop zijn verkrijgbaar bij de food shops van New Babylon.

bon_appetit-t2[1]

En don’t forget; bij elke food aankoop krijg je de Green Foodybag!! What’s not to like. Ook zijn er super foodaanbiedingen. Ontzettend veel lekkers voor maar een klein prijsje.

Dus wil jij een dagje genieten van de nieuwste mode en houdt jij van een hapje en drankje kom dan vandaag naar New Babylon om te genieten van alles wat je op je pad tegenkomt.

New Babylon is gemakkelijk te bereiken, het is comfortabel gelegen tussen gelegen tussen het grootste park van Den Haag (Haagsche Bos) en station Den Haag Centraal. Dus schiet op en beleef dit avontuur voor jezelf.

Q: En.. hebben we jou overgehaald om New Babylon vandaag te bezoeken?

Één reactie op “New Babylon gaat culinair”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.