Categorieën
Food & health Sport & work-outs

Een strak lijf met Kayla Itsines

Elke dag een bootkamp! Dat is het leven van Kayla Itsines en iedereen die haar volgt. Niet letterlijk, maar zo voelt het wel. Ze drilt je, en daarvoor hoeft ze niet eens direct in je oor te tetteren. Je wilt door haar gedrild worden, via één van haar boeken of door haar blog. Want zij weet precies wat je moet doen voor een bikini body. En je doet het ook nog. Wedden?

kay4

Held dat ze er is, die Kayla Itsines. Zij is het briljante brein achter de boeken (google haar naam en je vindt DIE boeken) die je vertellen hoe je je in 12 weken een bikini body eigen maakt. Pittig, maar onwijs motiverend. Zeker als je ook nog eens haar Instagram-pagina volgt en wekelijks foto’s van vrouwen voorbij ziet komen die je voorgingen. Vrouwen die veel dikker waren dan je zelf bent, maar nu (bijna) naast Doutzen Kroes in een ondergoed campagnge kunnen stralen.

Die Kayla, ze mat je af. Ze put je uit totdat je echt geen stap meer kunt zetten. En je blijft er maar mee doorgaan. Het wordt een verslaving. Nooit gedacht dat je verslaafd zou kunnen raken aan sporten? Maar wel altijd jaloers geweest op de mensen die die verslaving wel hadden? Dan moet je het echt eens proberen. Door de bijzondere manier waarop ze te werk gaat kun je meer vet verbranden met de workout van Kayla Itsines. Wij kunnen het alleen maar aanmoedigen (en nee, we krijgen er heus geen doekoes voor om dit te zeggen, we zijn oprecht fan). Niet dat wij al een bikini body hebben hoor. Maar we zijn er wel keihard naartoe aan het werken. En let maar op, over 12 weken lopen wij in een strak velletje over het strand aan een zonnig oord. Oké, dit hebben we gezegd, dus nu moeten we wel! Whaa!

Om je te laten zien waar we het over hebben, hebben we een aantal oefeningen (haar Valentijnsdag workout) van haar blog geplukt.

 

kay1

kay2

Q: Hoe werk jij aan een bikini body?

Één reactie op “Een strak lijf met Kayla Itsines”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.