Categorieën
Food & health Sport & work-outs

5 meest gebruikte smoesjes om niet te gaan sporten

Geef toe: als het erop aankomt zijn wij mensen een ster in het bedenken van smoesjes. Vooral als het gaat om dingen waar we weinig (lees: geen!) zin in hebben, dan kunnen we 1001 uitwegen verzinnen. Een voorbeeld? Ha, wat dacht je van sporten, lees maar mee!

1. GEEN TIJD
Ja, ik weet dat ik minstens 3 keer per week wilde gaan sporten, maar deze week lukt het gewoon echt niet. Ik moet nog allemaal dingen voor werk doen, het huis opruimen, de was doen, die stapel DVD’s kijken, de hond uitlaten, m’n moeder bellen, administratie doen…..

2. MOE
Ja hállo, weet je wel hoe hard ik vandaag gewerkt heb?! Ik heb nu echt zó geen fut meer om me nog naar de sportschool te gaan slepen, echt niet.  Morgen weer.

3. NIET FIT
Ik heb de hele week al last van hoofdpijn en volgens mij word ik hartstikke verkouden, dan is het echt niet goed om te gaan sporten, echt niet.

4. GISTEREN AL GEWEEST
Vandaag weer? Nee man, ik ben gisteren nog geweest, vandaag hoef ik niet.

5. SPIERRRRPIJN
Oh nee, vandaag gaat echt niet lukken hoor, ik heb nog zo’n spierpijn van de work-out van gisteren. Nee, mijn lichaam moet echt even bijkomen eerst.

Q: En, nu eerlijk: wat is jouw meestgebruikte smoes om niet te gaan sporten?

6 reacties op “5 meest gebruikte smoesjes om niet te gaan sporten”

haha denk dat iedereen deze wel eens heeft gebruikt! ik ben nu aan een 30 day challenge bezig en tot nu toe lukt het! Heb al elke dag van het nieuwe jaar gesport, al was het maar 10 a 15 min.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.