Categorieën
Fashion Trends

Zijn buiksieraden de nieuwe trend?

Terwijl we nog lang niet in bikini mogen pronken (thank god! Want er valt ook nog weinig te pronken) worden de trends voor het zonnige seizoen wanneer de vogeltjes fluiten en de bloemetjes bloeien, beetje bij beetje bekend gemaakt. Vanuit verre oorden waar de zon al wél schijnt en je het hele jaar aan je lichaam moet werken, omdat de zon daar al-tijd schijnt en je je geen winterdipbuikje kunt veroorloven, komen jaloersmakende foto’s van bekende locals. Dit zijn de voorbeelden die je nodig hebben om de kunst alvast af te kijken. Bij Candice Swanepoel spotten we een buiksieraad.

buiksieraad

Vanuit Zuid-Afrika publiceerde Instagram een bericht op bijna twee en een half miljoen tijdlijnen. Eén van de bekendste lingeriemodellen van één van de bekendste lingeriemerken Victoria’s Secret model Candice Swanepoel postte op instagram een foto van zichzelf, ogenschijnlijk liggend op het strand, versierd door een buiksieraad. Zo ééntje die we steeds vaker zien op foto’s vanuit de heetste plekjes op de wereld. Je moet er van houden en we kunnen zeggen: wij zijn om! Alleen de vraag is: staat het iedereen?

Net als niet iedereen een bikini kan hebben, zal ongetwijfeld niet iedereen zo’n buiksieraad kunnen hebben. Alleen dit sieraad zou al een reden kunnen zijn om de Nike Training App op volle toeren te laten draaien. De app is alleen al leuk omdat het garant staat voor een bijpassend lichaam bij het sierraad, jeej! Chips in de prullenbak en tadaa blauwe bessen, broccoli, spinazie en kokoswater, die alleen al lekker zijn omdat ze wangen gezond laten blozen. Wij zijn weer helemaal gemotiveerd door dit goudkleurige, bedeltjes dragende, juweel.

Q: Wat vind jij van het buiksieraad, nog een beetje onwennig? Of is het voor jouw net zo’n grote motivatie als voor ons om onze gezonde levensstijl -met dank aan de goede voornemens- in stand te houden?

Beeld: Instagram

4 reacties op “Zijn buiksieraden de nieuwe trend?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.