Categorieën
Fashion Inspiratie

Tutu als kledingstuk

Welk meisje droomde er vroeger niet van om balletdanseres te worden met een horizontale tutu om het middel gespannen springend en tollend, half vliegend over de dansvloer op torenhoge spitzen. 999 van 1000 hebben niks met deze ambitie gedaan. Maar de mode van nu lanceert ons weer hups, de kindertijd in.

tutu

Waren wij maar klein
Schattig, zo’n tutu’tje voor kleine meisjes. Met pruillippen die op onze kin rijken smelten we met jaloerse blikken weg bij mini balletdanseresjes. Waren wij ook maar zo klein, dan konden we ook een tutu dragen. De meisjes hebben vast geen idee hoe ze later weer terugkijken op hun kindertijd. De legaliteit om alles te dragen wat je hartje begeert overheerst. Wanneer je volwassen bent moet je wachten op feestjes die je als excuus kan gebruiken om je te verkleden.

TOT NU!
We mogen weer, het is legaal, alle barrières verdwijnen. And we looove it! We kunnen niet wachten om ons deze zomer in de volwassen versie van de tutu te hijsen. Wel weer even wennen, want het is toch al heel wat jaartjes geleden. Hoe combineer je dat eigenlijk met iets anders dan een balletpakje? Je kunt natuurlijk een body aantrekken, maar dan is de kans groot dan je omgeving je aanziet voor een verdwaalde zwaan en je weer terug wil brengen naar het zwanenmeer. Niet de bedoeling. De combinatie met een spijkerblouse viel bij ons goed in de smaak. We houden sowieso van spijkerblouses. En de combinatie met een trui kan ook heel prima.

Q: Wat vind jij van een tutu als onderdeel van je dagelijkse outfit?

Beeld: Pinterest

4 reacties op “Tutu als kledingstuk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.