Categorieën
Fashion Trends

Trends die ik aan me voorbij laat gaan…. #4

Smaken verschillen en da’s maar goed ook, anders zou de wereld en het leven wel heel saai zijn. Stel je voor dat we allemaal in dezelfde spijkerbroek, hetzelfde model schoenen en dezelfde kleur jas rond zouden lopen, dan was er niks meer te kijken op straat en vanaf een terrasje. Deze winter heb ik zelf in ieder geval al wat trends gespot waarvan ik voor mezelf heb besloten dat ik die lekker aan me voorbij laat gaan….


1. Vormloze/oldskool truien
Primark heeft ontzettend leuke sieraden, tassen en schoenen, maar qua kleding verbaas ik me er af en toe over wat er in de rekken hangt. Ook tijdens mijn bezoek afgelopen zaterdag heb ik er weer dingen tussen zien hangen waarvan ik dacht: o-em-gee en dan voornamelijk de truien. Echt van die enorm lelijke vormloze jaren ’80 dingen in de meest wanstaltige kleuren en het allerergste waren die met gebreide sneeuwpoppen, rendieren, kerstmannen en andere wezens op de buik. Hartstikke leuk en schattig voor als je 8 bent, maar boven die leeftijd moet je je er gewoon echt niet meer in vertonen.
2. Bloemenblousjes in vuilniszakmodel
Oh, er is op zich helemaal niets mis met bloemetjesblousjes hoor, die kunnen hartstikke leuk zijn, maar dan moet er wel een beetje model in zitten. En dat is nou net waar het deze winter een beetje mis gaat, want in Primark bevond zich ook een overvloed aan bloemetjesblousjes en – nog erger – bloemetjesjurken in model vuilniszak waar ik me op m’n 80ste nog niet in zou vertonen.
3. Geruite broeken
Hey, Bassie wil z’n broek terug! Oké, de rechter van Primark gáát nog, maar de linkse van H&M vind ik toch echt rijp voor een enkeltje kliko.
4. Skulls
Het is hipper dan hip op dit moment, maar ik laat de skullstrend toch echt aan me voorbijgaan. Ik ben nogal bangig aangelegd en ik heb weinig trek om mezelf de hele dag de stuipen op het lijf te jagen met een doodshoofd aan m’n vinger, in m’n oren of om m’n nek.

Q: Wat vind jij van deze 4 trends? En wat laat jij deze winter aan je voorbijgaan? 

34 reacties op “Trends die ik aan me voorbij laat gaan…. #4”

Ik heb juist het liefst géén truien en bloezen met een taille (of vorm). Ik draag juist een beetje wijdere/oversized tops met een strakke broek eronder, en dan een puntje van mn blouse erin. Zo vallen mijn heel dikke billen en heupen niet zo op en lijken mijn benen dunner 😉 geen strakke truien en blousjes voor mij dus.

Die broeken en de skulls vind ik ook verschrikkelijk! Maar vormloze blousejes vind ik wel erg leuk, je moet er alleen wel op letten hoe je het combineert naar mijn mening. Dat zelfde geld ook voor de wat vormlozere truien. Maar ik weet dat meningen verschillen haha

Hmm, met de meeste dingen ben ik inderdaad net als jou ook niet echt fan van. De oldskool truien, nah, ook niet echt evenals de geruite broeken. Wat ik dan wel weer leuk vind is de doodshoofdjes in sieraden! =)

Tja, ik laat deze trends ook maar aan me voorbijgaan. Het ergst vind ik nog de doodshoofdtrend. Ik word ook niet echt vrolijk als ik de hele tijd een schedel aan mijn arm/vinger/whatever heb zitten. Kijk, voor halloween kan het nog wel, maar anders vind ik het niet echt kunnen. Maar dat is mijn mening 😉

Haha, ik zou alleen de skulls wél dragen; hoewel.. misschien alleen die eerste ring, die andere twee zijn nog wat vreemder! (Ik vind de skulls wel bij de studs-trend passen trouwens, en met die rock/duistere kant heb ik persoonlijk wel wat xD)

Ik laat de hele wintermode aan me voorbijgaan, nog genoeg spullen van vorige jaren en klopt…ik doe niet mee aan wat op dat moment hip is maar koop gewoon neutrale kleding die je jaren kunt dragen hahaha

Ik sluit me er ook helemaal bij aan! Al vind ik die ‘oldskool truien’ dan nog wel leuk, ik hou wel van een beetje ‘woontrui’. Zo’n broek met plaid-patroon heb ik vroeger nog wel eens gehad. Zo zie je maar, alles komt weer terug!

de skulls en “vormloze” truien vind ik juist erg leuk (al hangt het bij de trui wel af van de print/kleur, geen kerst/rendier printjes voor mij..) die bloemen blousjes vind ik dan weer verschrikkelijk idd.

Skulls: nee, niets voor mij. Geruite broeken: met niet meer dan twee kleuren, ik weet nog dat ik vroeger een wit-zwarte van de H&M had, die hangt er nu weer (bij de kinderafdeling dan). Vormloze bloemetjesblousjes: vormloze blousjes vind ik wel oké, maar dan moeten ze wel goed gecombineerd worden en liever met een ander patroon/effen kleur. Truien: mogen op zich best vormloos van mij, en OEPS ik heb die eerste trui van de Primark! Haha! Maar dan wel met andere (leukere) kleuren. Maar hij is echt niet vormloos, juist met een hoge hals en de rest ook best strak. (en ik heb ‘m nog geruild voor een maat groter, dus hij is niet te klein)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.