Categorieën
Fashion Trends

Trend: gekrompen Maxi skirt

We nemen het er flink van met dit lekkere weer. Dit is waar we de hele winter, of beter gezegd: de ogenschijnlijk eindeloze herfst, naar hebben uitgekeken. Zo’n enthousiaste zon hadden we al een tijdje niet meer gezien. Met onze lievelings zomerkleren knallen we op het terras of hangen we in onze tuin, op het balkon of op ons, pal in de zon gelegen dakterras. Toch hebben onze zomerkleren van vorig jaar en update nodig. Want er zijn een paar items die je deze zomer niet mag missen. De halflange rok is daar één van.

rok4

De winterdepressie mogen we achter ons laten. De zonnestralen tillen ieders mondhoeken omhoog. Tijd voor een vrolijke noot in je garderobe. Tijd voor een zomer update. Weg met die truien. Laat er nog een paar liggen voor ’s avonds als het afkoelt, en verder willen we ze niet meer zien.

Waar vorig jaar de penskirt en de Maxi-dress niet weg te denken waren (en nog steeds niet) lijkt het wel of ze nu samensmelten in een ander model. De pen skirt zakt een niveau omlaag of de maxi-dress wordt omhooggetrokken. Het is maar net hoe je het ziet. In ieder geval is de rok die je móet hebben deze zomer: een halflange rok tot net onder de knie.

rok11

Zwierige rokken.
Rode rok, Asos, €56,22
Groene rok, Asos, €49,20

rok2

Elegante halflange rokken.
Gele rok, Asos, €70,28
Gekleurde rok, Dead Lovers, €47,95

rok3

Stoere rokken.
Grijze rok, Noisy May, €12,95
Gestreepte rok, Jane Norman, €27,00

Q: Welke rok vind je de mooiste?

Beeld: Weheartit

4 reacties op “Trend: gekrompen Maxi skirt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.