Categorieƫn
Fashion

Topshop komt naar Nederland!

De geruchten doen inmiddels al zo n jaar de ronde, maar nu is het dan toch echt zover! De Britse winkelketen Topshop komt naar Nederland en om precies te zijn naar Amsterdam! Op 9 juni aanstaande is de grande opening en vanaf 10 juni staan de deuren van het shopwalhalla wagenwijd open voor alle Nederlandse fashionista’s!

Helemaal Topshop-loos waren we overigens niet want sinds 2008 is het voor alle Nederlandse modemeisjes al mogelijk online hun Topshop wannahaves te shoppen, want vanaf toen ging Topshop naast zo’n 100 andere landen ook aan Nederland verzenden. Het wachten op je pakketje en de verzendkosten zijn nu echter verleden tijd, want nu kun je je winkelmandje in real life helemaal afladen!

Een kleine tegenvaller voor veel shopfans is dat er geen echt op zichzelf staand Topshop filiaal zal komen, maar dat het een ruimte van zo’n 30 vierkante meter in een shop van SPRMRKT krijgt. Topshop is enorm populair omdat het de trends van de catwalk in razend tempo en met goede stoffen en kwaliteit namaakt.

Sinds gisteren is er een heuse Topshop Amsterdam Facebook pagina in de lucht waar alles over de naderende opening van de Nederlandse Topshop te vinden is.


Ben jij ook zo gek op de Topshop fashion en zorg je dat je 10 juni vrij bent om helemaal los te gaan in de Topshop store?

4 reacties op “Topshop komt naar Nederland!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.