Categorieën
Fashion Nieuws

Sieraden Yolanthe Sneijder-Cabau nu te koop bij V&D

Door Danique Bierens  V&D mag zich sinds 4 september 2014 de trotse en enige fysieke winkel noemen die YC Jewels in Nederland gaat verkopen. De ontwerpster van de sieraden is Yolanthe Sneijder-Cabau, ook bekend als de vrouw van profvoetballer Wesley Sneijder-Cabau. Yolanthe is op dreef! Naast dat ze binnenkort Expeditie Poolcirkel gaat presenteren en te zien zal zijn in dramaserie Bluf, lanceerde zij donderdag 4 september haar sieradenlijn in V&D Leiden.

Foto-Yolanthe Samenwerking V&D
’Ik wil dat mensen mijn sieraden kunnen zien, omdoen en voelen. V&D behoort tot een van de grootste winkelketens van Nederland, heeft een brede doelgroep van jong tot oud en van hip tot klassiek. En de winkel is bereikbaar voor iedereen, alles klopt. V&D heeft een onwijs mooi assortiment, ik ben trots dat ik daar vanaf 4 september ook deel van uit maak!’, aldus Yolanthe.

YC-opentCadeautje
De rozenkrans vindt Yolanthe heel erg romantisch om te krijgen van haar man Wesley. Ook de Memory Bracelets behoren tot haar favorieten. Elk bandje heeft zijn eigen betekenis. Het zijn de eerste ontwerpen die Yolanthe echt uitwerkte.

YCInspiratie en plannen
Haar inspiratie doet ze op in het dagelijks leven. Ook invloeden uit onder meer de steden Milaan, Istanbul, Amsterdam en Madrid zijn terug te zien in de sieraden. Vrolijkheid en klasse, dat moeten ze uitstralen. Absoluut een toevoeging geven aan je outfit: ‘Als je een simpel t-shirt aan hebt, dan moet mijn sieraad daar een meerwaarde aan geven.’ Door de mooie kleuren, steentjes, en vormen maakt het elke creatie helemaal af! Het is een brede en veelzijdige collectie, met prijzen variërend van € 40,- tot € 360,-.

YC-jewelsYC-jewels-2De sieradenlijn breidt zich steeds verder uit; richting december verschijnt er een kerstcollectie, en jonge moeders opgelet: Yolanthe heeft plannen om een babylijn te ontwerpen.

De YC Jewels sieraden zijn verkrijgbaar in 28 V&D filialen (in Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam Kalverstraat, Amsterdam Noord, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den haag Spui, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem Centrum, Heerlen, Hilversum, Leiden, Leidschendam, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Rotterdam Beursplein, Rotterdam Zuidplein, Sittard, Tilburg, Utrecht, Zeist en Zwolle) en op vd.nl

Q: Heb jij de sieraden uit de lijn van Yolanthe al gezien? Staat er iets op je wishlist?

3 reacties op “Sieraden Yolanthe Sneijder-Cabau nu te koop bij V&D”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.