Categorieën
Fashion Tips

Shoptip: Zoe Karssen shop-in-shop Amsterdam

Alle Zoe Karssen fans opgelet: er zit een shop-in-shop van het merk in Nederland. Het gaat om een shop-in-shop in de Urban Art House Gallery Store in de Reguliersdwarsstraat midden in onze hoofdstad.

zoe1

Vier maanden
De shop zal niet voor eeuwig gevestigd zijn in Amsterdam. Helaas pindakaas, want het is een project voor een periode van vier maanden. Hiermee wil het merk de haar markt testen, ontdekken en ontwikkelen. Dus wie weet waarmee ze  hierna komt.

zoe2

Wit vleermuis t-shirt, Zoe Karssen, €59,95
Grijs vleesmuis t-shirt, Zoe Karssen, €59,95
Zwarte sweater met vleermuis, Zoe Karssen, €99,95
Sweaterpants met vleermuis, Zoe Karssen, €115,00

Urban Art House Gallery Store
Urban Art House Gallery Store is een concept dat kunst mixt met design fashion op een high-street manier. Wat naadloos aansluit op de manier hoe de vrouw in kwestie zelf te werk gaat. Haar persoonlijke concept bestaat namelijk uit het mixen van kunst en mode met een knipoog naar de populaire cultuur van nu. Wie haar kleding met Batman-vleermuisjes niet kent heeft de afgelopen tijd onder een steen geleefd (sorry voor iedereen die het merk niet kent). Vooral haar trui met het vleermuisje is erg bekend en is onder andere gespot bij Nicolette van Dam. Maar ook internationale sterren zoals Beyoncé en Kate Moss wisten hun weg naar de kleding van Karssen te vinden.

Handgeschilderde kunstwerken
Speciaal voor de shop heeft Zoe Karssen handgeschilderde kunstwerken gemaakt die in kleine oplage verkocht zullen worden. Hiermee brengt ze een ode aan het Urban Art House Concept.

Hier moet je zijn
De winkel vind je op een plek in Amsterdam waar alles kan, namelijk de Reguliersdwarsstraat. En dan moet je je navigatie even instellen op nummertje 57 en je zult aankomen op de juiste eindbestemming. De shop doet niet mee aan de reguliere openingstijden, maar de deur staat open van donderdag (i.v.m. koopavond geopend tot 21:00 uur) tot en met zondag tussen 12:00 uur en 17:30 uur.

Q: Wat vind jij van de kleding met een aura van rock ’n roll?

2 reacties op “Shoptip: Zoe Karssen shop-in-shop Amsterdam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.