Categorieën
Fashion Tips

Nieuwe fashiondocumentaire Scatter My Ashes At Bergdorf’s + WIN!

Waar wij de Bijenkorf en V&D hebben, heeft Amerika Bergdorf Goodman. Misschien dat de naam je niet direct een belletje doet rinkelen, maar wanneer je dit immense en superdeluxe warenhuis ziet in één van de vele films en series waarin het voorkomt denk je vast: ooooja!

Bergdorf Goodman is een legendarisch warenhuis aan Fifth Avenue in New York en onlangs is er een documentaire over verschenen waarin grote mode-iconen als Karl Lagerfeld, Vera Wang, Michael Kors, Giorgio Armani vertellen over hun droom hun collectie ooit bij dit warenhuis te zien hangen  (die voor velen ook uitgekomen is!) en krijgen we een kijkje achter de schermen. Superleuk om te zien hoe dit warenhuis voor grote designers dé place to be is voor het showen van hun collectie en hoezeer dit toonaangevende warenhuis een invloed heeft op de Amerikaanse fashionwereld.

IMG_2849IMG_2851Kans maken op 1 van de 3 Scatter My ashes At Bergdorf’s DVD’s?
Om kans te maken op 1 van de 3 musthave Scatter My Ashes At Bergdorf’s fashiondocumentaires die we weg mogen geven willen we je vragen jouw ultieme op en top fashion outfit te mailen naar de redactie. Be creative and suprise us! Meedoen kan tot en met zaterdag 14 december!


Deze winactie is gesloten, de winnaressen hebben inmiddels bericht ontvangen!

Één reactie op “Nieuwe fashiondocumentaire Scatter My Ashes At Bergdorf’s + WIN!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.