Categorieën
Fashion Nieuws

Prada winkel in de P.C. Hooftstraat

Alsof de P.C. Hooftstraat in Amsterdam nog niet genoeg chique inwoners heeft, opende Prada een vestiging die maar liefst 550 vierkante meter aan winkeloppervlakte bevat. Een winkel met genoeg alure voor de straat, want de architectdie ze erop hebben gezet weet wel van wanten.

prada

Prada has it all
Stijlvol, chique, uniek, en ook wel een beetje streng. Prada has it all. De vestiging in Milaan is naar alle waarschijnlijkheid de bekendste van Europa. Wat veel Nederlanders niet weten is dat er ook een Prada winkel veel dichter bij huis te vinden is. Een stuk minder exotisch weliswaar, maar je hoeft er een stuk minder kilometers (en daarmee minder reiskosten, waardoor je meer shoptegoed overhoudt) voor af te leggen. In Roermondt zat namelijk sinds 2010 al een winkel van het Italiaanse merk.

Roberto Baciocchi
En nu zit er voor het gros van Nederland een Prada winkel nog dichter bij huis. Nederland, Amsterdam, P.C. Hooftstraat 63-H it is. 550 vierkante meter ontworpen door de Italiaanse architect Roberto Baciocchi die in 2013 ook de winkel op de Via Monte Napoleone in Milaan  in een nieuw merkjasje stopte.

P.C. Hooftstraat
Deze nieuwe inwoner van de P.C. Hooftstraat mengt zich in een gezelschap van buren als Dior, Michael Kors en Burberry. In het pand vind je de exclusieve collecties met lederwaren, de confectielijn, mannen- en vrouwenaccessoires, damesschoenen en reisaccessoires. Ook is er gedacht aan de exclusieve gasten, waarvoor een aparte verdieping in het pand is ingericht.

Bron
Beeld

 

Één reactie op “Prada winkel in de P.C. Hooftstraat”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.