Categorieën
Fashion Nieuws

Opening van de vernieuwde V&D in Leiden

Iedere Nederlander heeft iets met V&D. Je bent ermee opgegroeid omdat daar altijd nieuwe schoenen mocht uitzoeken van je moeder, je kocht er je eerste beha en je eerste “serieuze” lingeriesetje of je wipte er in de lunchpauze langs om je favoriete broodje te bestellen. Iedereen heeft een band met deze winkelketen die meestal gepaard gaat met een herinnering. En zoals V&D in die herinnering staat, verandert hij langzaam, maar heel zeker.

vd1

Het is eigenlijk geen nieuws dat V&D aan het veranderen is. De afgelopen jaren zagen we dit al stap voor stap gebeuren. Er kwamen hippere merken bij, er was meer vernieuwing op het gebied van beauty en ook mocht het allemaal ietsjes luxer en duurder zijn. Stukje voor stukje werd er een doekje gehaald over het winkelcentrum om de stoflaag te verwijderen. Hoe leuk we al die vernieuwingen ook vonden, het zorgde wel voor een beetje verwarring. Want wat wilde V&D nou eigenlijk? Wilden ze de hippe kant op, of wilden ze hun trouwe publiek aan zich blijven binden?

vd2

vd3

Vanaf nu is er duidelijkheid. Vanaf nu slaat V&D een nieuw winkelconcept in met onder andere 200 nieuwe merken, events en extra services zoals een nail bar, een vermaak service, een blowdry bar en een schoenmaker. De vestiging in Leiden is de eerste V&D die aan het nieuwe concept mag geloven. Na ongeveer een jaar in de stijgers te hebben gestaan, werd de vestiging geopend door de band Go Back To The Zoo (waarbij redacteur Mariëlle naast ze in de etalage mocht staan en als enige in de gelegenheid was om de band te interviewen, dat interview kun je morgen lezen) die een etalage-optreden gaf. Daarna mocht iedereen die wilde een kijkje komen nemen in de winkel zelf en kon er 24 uur lang gefeest worden tijdens de Etalage-pop.

vd6

vd4

vd5

Ook La Place wordt in een nieuw jasje gestoken. En dat gaat verder dan louter een nieuw interieur. Met het bereiden van eten spelen ze in op hedendaagse trends. Het wordt transparanter en duurzamer. Zo kun je als gast het hele bereidingsproces van je broodje volgen, vanaf het malen van het graan tot het bakken van het brood. La Place gaat 100% natuurlijke, huisgemaakte en dagverse producten aanbieden.

Het nieuwe concept van V&D is jong, hip en helemaal van deze tijd. Het deed ons een beetje denken aan de huidige Bijenkorf, maar dan met meer service. Naast de door ons genoemde veranderingen is er nog een hele lijst van vernieuwingen die je eigenlijk het beste zelf kunt ervaren.

Wat vind je van dit nieuwe concept?

3 reacties op “Opening van de vernieuwde V&D in Leiden”

Ik heb dus juist helemaal niets met de V&D omdat ‘ie niet echt bij mij in de buurt zit. De La Place gelukkig wel 🙂 Het nieuwe concept klinkt goed! Staat trouwens in de ‘steigers’ ipv ‘stijgers’, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.