Categorieën
Fashion Nieuws

Opening Grootste Primark van de Benelux

Nederland is klaar voor de grootste Primark van de Benelux. Gisteren was het dan zover: de deuren werden geopend. Maar twee uur eerder kreeg Femme Magazine’s Mariëlle alvast een sneak peak én shoptijd én shoptegoed.

Primark1

Na vijf vestigingen in midden en west Nederland, werd het voor de Primark wel eens tijd om zich te focussen op andere delen van Nederland. Heel vrouwelijk zuid Nederland doet een dansje, want in Eindhoven is gisteren de aller grootste Primark van de hele Benelux geopend.

Primark02

Deze opening ging alles behalve in stilte voorbij. Een overload aan pers, waaronder onze eigen Mariëlle, werd ingeseind en om 09:15 werd verwacht. Daar aangekomen was te zien dat de dranghekken met een lengte van honderden meters alvast waren klaargezet voor de opening om 11:00 uur. En deze hekken waren niet overbodig. Ze moesten even knipperen met de ogen, maar ze zagen het goed: twee uur voor de opening zaten er al bezoekers voor de deur. Hallo-ho, de Primark is morgen ook gewoon open. En overmorgen ook. En hopelijk nog heel veel andere dagen.

Primark3
Laten we wel wezen, het was een gedenkwaardige gebeurtenis om bij aanwezig te zijn. Het betreft namelijk de grootste Primark van de hele Benelux. Dat betekent: 5.300 m2 gevuld met damesmode, mannenmode, kinderkleertjes, home accessoires en dagdroom zo maar door. En al deze vierkante meters gevuld met kleding zorgen voor 450 werkplekken.

Primark4
Duitsland mag dan misschien met de eer strijken van grootste Primark van  Europa, de grootste van de Benelux zit in Nederland en daar zijn we maar wat trots op. Misschien is ons pareltje nog wel mooier. Hij is in ieder geval overzichtelijker en Mariëlle kan het weten, als Primark-ervaringsdeskundige.

Primark5
Het shopresultaat

Bij een opening hoort ook een goodiebag. Eéntje met de mooiste inhoud die je kunt wensen: een giftcard! Iets meer dan een half uur hadden we de tijd om ons shoptegoed er doorheen te jagen voordat de deuren officieel zouden openen, voordat het storm liep. Zonder ellebogenwerk konden we alles op ons gemak bekijken. Mariëlle: “Ik heb nog nooit zo’n nette Primark gezien. Al had ik de hele dag op mijn gemak kunnen shoppen, dan had ik nog niet genoeg tijd gehad in deze winkel. Dit noem ik genieten.” Ook een medewerker van de Primark kon dit bevestigen: “Zo netjes als de winkel nu is, zal hij nooit meer worden. Maar dat maakt niet uit, we doen dit met liefde. Tijdens de rondleiding was ik zelf zelfs afgeleid door alle mooie dingen die ik onderweg zag.”

11 reacties op “Opening Grootste Primark van de Benelux”

Haha, ik snap niet waarom er wordt benadrukt dat het de grootste is van de Benelux. Luxemburg heeft geen primark, België heeft een filiaal in Luik wat ook het enige filiaal is, alleen Nederland heeft er meerdere. Dit betekent gewoon dat het de grootste pri van Nederland is. Je kan het niet vergelijken met de twee andere landen.

Oh, het lijkt me heerlijk om in een lege Primark te mogen winkelen.

Ik zag trouwens ook twee foutjes in ’t artikel. Helemaal onderaan ’t artikel staat ‘aKLcfaIHCVeN7jqdvLBb’ ??? En ik zag een keer goodybag i.p.v. goodiebag staan. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.