Categorieën
Fashion Inspiratie

Nieuwe schoenen!

Oelala, de nieuwe schoenen van Femme Magazine’s Mariëlle zijn zwart van kleur, spits van voren en ze hebben een flinke blokhak. Ze had een waardebon gewonnen bij Mooi PR waarmee haar twee nieuwe liefdes heeft gekozen.

Omoda3

Weet je nog?
Een tijdje geleden was Femme Magazine’s Mariëlle bij de opendag van Mooi PR, een Pr-bureau in Amsterdam waar we veel contact mee hebben. Onder dit Pr-bureau vallen onder andere de merken Clinique, Swarovski, Salon B, OPI, Smashbox, L’Occitane, Hönkmuller, Omoda en nog heel, heel veel meer. Wij zijn gek op mooi PR om de mooie merken en de leuke, spontane dames die er werken en ons keer op keer met even veel hartelijkheid ontvangen.

Even bijkletsen
Opendagen zijn dé kans om iedereen eens in het echt te ontmoeten na al het mailcontact. En het is dé kans om alle merken eens in het echt te zien en te kunnen proberen. In het echt ervaar je de producten toch heel anders dan in 2D op een plaatje in je mailbox. Nadat ik veel toffe merken had (her)ontdekt, lekker had gebabbeld en een aantal brillen had gepast, was het weer tijd om huiswaarts te gaan.

Het moment van de waarheid
Of ik al een doos van Omoda had uitgezocht? Nee. Dat klinkt spannend. De dames van Mooi PR hadden een spel gemaakt van Omoda schoenendozen. In elke doos zat sowieso een waardebon van de winkelketen. De waarde werd bepaald door de doos die je pakte. “Doe maar die in het midden, waar de iPad voor staat. Er is vast een reden voor dat die doos zo mooi verstopt is.” “Dat klopt, omdat daar álle waardebonnen in verzameld worden” lachte de Pr-dame. “Dan wil ik wel de doos links bovenaan.” En zo werd de doos links bovenaan naar beneden gehaald en in mijn handen gestopt. En daar lag hij: het winnende lot -wat ik toen nog niet wist-, een mooi doosje met daarin een pas met een waarde. “Jongens, dit klopt niet, er zit nóg een waardebon in!” “Als er nog een bon in zit, dan zal dat wel kloppen en anders heb je gewoon geluk.” Nou, dat geluk had ik zeker want wat bleek: de dubbele waardebon was de hoofdprijs! Whoohoew! Dat wordt shoppen geblazen!

Nog geen week later stond ik in hartje Gouda de pumps te passen die ik via de website al in mijn hart had gesloten en “kocht” ik deze Unisa:

Omoda1 Omoda2Omoda5 Omoda66

 

Deze pumps van Unisa zijn zowel in de tastbare winkels van Omoda als in de Omoda webshop verkrijgbaar voor €99,95.

Q: Had jij deze keuze ook gemaakt?

Één reactie op “Nieuwe schoenen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.