Categorieën
Fashion Inspiratie

Live your life blond!

Het fantastische oer-Hollandse merk Blond Amsterdam heeft een enorm breed assortiment dat zich ook nog altijd blijft uitbreiden. Ook ik ben groot fan van de creaties van Janneke en Femque en doe tegenwoordig bijna alles met Blond: in bad met Blond, in bed met Blond, even bijkletsen met Blond en ik kleed me zelfs met Blond!

Het eerste Blond Amsterdam t-shirtje dat ik kocht was een cupcake-roze met de tekst ‘Make Cake Not War’. We waren een dagje naar Amsterdam en daarbij mocht een bezoekje aan de Blond Amsterdam Flagship Store uiteraard niet ontbreken. Ik was er nog nooit geweest (schaam, schaam!) en waande me er zo’n beetje in het paradijs. Ik weet niet hoeveel vierkante meter helemaal vol met die geweldige Blond-sfeer en al die kleurtjes, wauw! Toen we bij de rekken vol met de Blond kledinglijn kwamen wilde ik zo’n beetje álles hebben, maar aangezien ik af en toe nog best een beetje verstandig kan zijn heb ik me ingehouden en heel bescheiden enkel dit shirtje gekocht.

Is-ie niet té cute?! Dit shirtje heeft een ronde hals en hele schattige, kleine pofmouwtjes. Mocht je dit shirtje heel leuk vinden zou je even bij de Blond Amsterdam winkel kunnen informeren of ze deze nog verkopen.

Na dit shirtje had ik de smaak te pakken en bestelde ik online bij Men at Work webshop de volgende shirtjes:

BlondDit t-shirtje is simpel, niet al te opvallend en kun je eigenlijk altijd en overal wel (op) dragen. Helaas is hij niet meer te bestellen via de Men at Work webshop en ook niet op de website van Blond Amsterdam, maar misschien dat hij in de Men at Work winkels nog te verkrijgen is.

Pink Bow
Dit t-shirtje sprak me vooral aan omdat er roze in zit (haha!) en hij lekker meisjesachtig en vrij basic is, zodat je hem bij wijze van spreken altijd en overal zou kunnen dragen. De subtiele pofmouwtjes maken het shirtje helemaal af! Ook voor dit shirtje geldt dat hij niet meer online te verkrijgen is, maar je zou het nog bij een Men at Work store kunnen proberen.

Queen for a day!
Elk jaar ontwerpt Blond Amsterdam speciaal voor Koninginnedag een vrolijk shirt en dit was de versie van 2010. Hoe leuk echt! Het was een beetje jammer dat het op Koninginnedag 2010 niet heel lekker weer en behoorlijk fris was en dus bijna niemand de leuke achterkant van het shirtje heeft gezien!

Mademoiselle Blond
Dit t-shirt is afkomstig uit de t-shirt collectie van de zomer van 2010 die helemaal in het teken stond van Frankrijk. En liet ik toen net naar Frankrijk gaan! Ik vond het shirtje mede daarom heel toepasselijk en heb er lekker mee rondgeparadeerd in France. Dit t-shirtje is voor € 29,99 nog te verkrijgen in de Blond Amsterdam winkel of bij de winkels van Men at Work. Voor het échte Franse gevoel krijg je een leuk zwart-wit sjaaltje bij het t-shirt!

De prijs van de meeste t-shirtjes ligt tussen de € 20,00 en € 30,00.

Elk Blond Amsterdam t-shirtje wordt voorzien van zo’n leuk hangertje, wat tevens een sticker is!

3 reacties op “Live your life blond!”

Ja het is inderdaad jammer dat Blond behoorlijk aan de prijs is, ik vraag Blond-dingetjes of bonnen om het te kopen dan ook vaak voor mijn verjaardag! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.