Categorieën
Fashion Inspiratie

Hoe je een penskirt stoer draagt

Zodra het nieuwe seizoen nadert, zodra de nieuwste fashion verschijnt steken de nieuwe favoriete outfits de kop weer op. En zoals iedereen favorieten heeft, hebben wij dat ook en dit zijn onze twee favoriete manieren om een penskirt stoer te dragen.

skirt

Populair
Sinds de jaren ’50 zijn kokerrokken niet meer zo populair geweest als ze nu zijn. Binnen de kantoormuren raken ze nooit uit de mode, maar lange tijd heeft de rok -die een vrouw zoveel goed doet- niet meer zoveel aandacht gehad.

Zakelijk? Hoeft niet
Een kokerrok maakt al snel een zakelijke indruk zou je denken. Onterecht. Want aan een kokerrok kun je een hele mooie nonchalante twist geven. De mooie lijn die het item aan je lijf geeft blijft, de trutrige, stijve uitstraling is onvindbaar.

Combineer je kokerrok met nike
De woorden “stoer” en “kokorrok” zul je niet snel in een combinatie zetten, maar waarom niet eigenlijk? Probeer je stoere witte Nike’s (of andere witte gympies) eens onder je zwarte kokerrok. Draag er een denim blouse of een licht blauwe blouse over met daar overheen een sportieve sweater. Hoe zakelijk ben je nu nog?

skirt1

Trui, Asos Collection, €31,28
Denim blouse, ONLY, €29,95
Sneaker, Nike, €109,95
Pen skirt, New Look, €21,31

Koker rok goes fluffy
Een andere minder zakelijke combinatie met de kokerrok, die wat minder stoer is dan de bovenstaande en daardoor heel geschikt voor serieuzere gelegenheden ontstaat wanneer je de combinatie heel iets aanpast. Trek de trui en de schoenen uit, houd de rok en de denim blouse aan. Wissel de sneakers in voor zwarte (slee/blok)hakken en sla een wit fluffy (faux fur) vestje over de denim blouse.

skirt2

Teddy vest, Morris, €83,95 
Denim blouse, ONLY, €29,95
Enkellaarsjes, Super Trash, €249,95 
Pen skirt, New Look, €21,31

Q: past deze look bij jou?

Beeld

Één reactie op “Hoe je een penskirt stoer draagt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.