Categorieën
Fashion Nieuws

Haute Halloween

Het leukste verkleedfeestje van het jaar is alweer voorbij, hoog tijd om de top drie Halloween-couture op te maken. Modeland bleek weer een oneindige bron van inspiratie voor Hollywood en omstreken. Toch waren niet ze niet allemaal even griezelig, alhoewel een Anna Wintour (inclusief curves) toch redelijk intimiderend is.

kim

Instagram Kim Kardashian

Kim Kardashian en dochtertje Nort West gingen verkleed Anna Wintour en André Leon Talley (voormalig editor-at-large bij de Amerikaanse Vogue). Kim droeg een Chanel-esque mantelpakje met de onmisbare Wintour pruik en natuurlijk een zonnebril (waar de hoofdredacteur zelden zonder mee wordt gezien). North was uitgedost als een mini-André inclusief grijze coupe en theatraal zwart gewaad.

alessandra-snow-leopard

Instagram Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio ging verkleed als een bombshell versie van Choupette. De superverwende kat van Karl Lagerfeld was een populair kostuum dit jaar. Het Victoria’s Secret model zorgde wel nog voor een griezelig tintje met ijsblauwe ogen.

blue

Instagram Beyoncé

Beyoncé en dochtertje Blue haalden inspiratie uit de onmiskenbare kledingstijl van de King of Pop. Blue was een miniatuurversie van Michael Jackson en de Queen Bee leek zo uit de kledingkast van Janet Jackson te zijn gelopen. Nu zijn deze outfits niet echt angstaanjagend te noemen maar de schattigheid-factor maakt een hoop goed.

Één reactie op “Haute Halloween”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.