Categorieën
Fashion Trends

Fashion trend: bloemen

Vol in bloei, op hun hoogtepunt nemen ze aankomende lente en aankomende zomer een groot deel van onze garderobes in beslag. Niet letterlijk. De kleding die erin hangt wordt er door gesierd. In de tijd van het jaar dat de geuren van de lente je neus binnen sneaken en dat het lijkt alsof niks je gelukkiger kan maken dan de blauwe lucht, het stralende zonnetje en de bloeiende bloemen.

Bloemen-1

In alles zullen we het lente/ zomer seizoen van 2014 bloemen te zien krijgen. Grote rozen in de kracht van hun leven die een heel kledingstuk decoreren of piep kleine madeliefjes slechts als detail. Het zal niet te missen zijn dat bloemen het zomerseizoen zullen overnemen.

bloemen

Elk blaadje telt, elk bloempje kleurt. Accessoires, kleding en schoenen zullen worden opgevrolijkt door bossen bloemen die er in print over verspreid zijn, net zoals dat wij opgevrolijkt worden door de zomerse tinten. In alle kleuren van de regenboog zullen we de trends ontmoeten.

bloemen2

We kunnen het natuurlijk een stap voor zijn door onze ogen nu al in actie te zetten. Nu is de kans om de eerste te zijn er gezien wordt in de bloemenprints die aankomend zomer pas zullen schitteren. 

Q: word jij hier ook zo vrolijk van?

Beeld: Tumblr
Tumblr
Tumblr

3 reacties op “Fashion trend: bloemen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.