Categorieën
Fashion

Een ode aan Victoria Koblenko

Als nieuwbakken presentatrice van Spuiten en Slikken en het nieuwe gezicht van Redken 5th Avenue willen we maar al te graag een ode uitbrengen ook de kledingstijl van Victoria Koblenko. Je weet nooit welke stijl deze Nederlandse fashiontijger met Oekraïense roots nu weer aanneemt, maar één ding is zeker: ze ziet er altijd weer jaloersmakend adembenemend uit.

Victoria

Alleen de afgelopen maanden zagen we haar al met tal van verschillende kleuren haar en ook voor korte en lange coupes draaide ze in deze periode haar hand niet om. En zagen we dat nou goed? Was ze even te zien zonder wenkbrauwen? Bijna, ze waren gebleekt, wat ze als we haar Instagram-account mogen geloven zelf ook best eng vond. Jep, ook waaghals Victoria heeft blijkbaar ook haar angsten als het op mode aankomt. Zelfs zonder gezichtsuitdrukking weet zij nog indruk te maken. En oja, laten we ook vooral het groene verfje in haar wenkbrauwen ook niet vergeten. Het is te bizar voor woorden, maar ze kan het allemaal nog hebben ook! Met de meest kinky kapsels en kittige lipstickjes ziet madame Koblenko er nog steeds uit om door een ringetje te halen.

Victoria2

Het is duidelijk dat ze precies doet wat ze wil. Ze houdt zich niet aan de gebaande moderegels. Ze experimenteert er juist op los. En laat dat nou net zijn wat haar zo leuk maakt. Een vrouw naar ons hart met serieus gevoel voor stijl. Want ze laat zich heus niet opdragen hoe ze de deur uit moet gaan, de meeste outfits komen uit haar eigen knappe koppie. Dat koppie waar een mond in zit die zes talen spreekt en waarmee ze soms wat gekke dingen zegt die we haar meteen vergeven als die grote puppy-ogen in de camera kijken.

Q: Vind jij Victoria Koblenko ook zo leuk?

Beeld: Instagram

2 reacties op “Een ode aan Victoria Koblenko”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.