Categorieën
Fashion Trends

Een gebroken trui

Femme Magazine’s Mariëlle is verliefd geworden. De vonk is overgeslagen. Ze voelt zich weer zestien en elke keer fladderen de vlinders weer door haar buik als ze eraan denkt. Misschien vindt ze hem gewoon mooi, misschien komt het door het feit dat hij zo intens onbereikbaar is: een craquelé trui.

craquele

De eerste ontmoeting was alles behalve liefde op het eerste gezicht. Het was een rustige zondagmiddag toen ze hem voorbij zag komen op het backlight belichte scherm. Ze stuitte op een fashion site waar de nieuwste trends voor de winter 2013/2014 te zien waren. Daar stond hij dan. Een witte trui met scheurtjes van gebroken wit. “Wat raar”, was de eerste gedachte. “Ik dacht dat craquelé alleen maar voorkwam bij glazen en vazen”. Hoewel ze de craquelé nageltrend ook al kende, was de link naar kleding nogal vernieuwend.

Er verstreek een dag, dat veranderde in een week. Ze moest weer aan de trui denken en ineens kreeg haar hart er een ritmesessie bij. Die trui moest ze weten te versieren. Hoe dan ook zou hij van haar worden. Maar ze kon hem nergens meer vinden.

Het hele internet heeft ze van voor naar achteren en van links naar rechts doorgespit. Alle winkels heeft ze afgebeld. Nachten hebben haar wakker gehouden, door keer op keer toch maar weer naar die telefoon te graaien en te spieken of ze een teken van leven kon vinden. Hoe kan een trend to be zo onbereikbaar zijn? Maar let op deze zin: een trend zal het worden. Onthoud deze woorden: craquelé en trui. We zullen zien.

Q: Wie herkent dit gevoel?

2 reacties op “Een gebroken trui”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.