Categorieën
Fashion Nieuws

Commotie alom rondom Justin Bieber en Calvin Klein

Wat bereikte onze ogen nou? Justin Bieber is dus het nieuwe gezicht van Calvin Klein. Ondanks het niet onopgemerkte leeftijdsverschil van vier jaar geeft hij samen met Lara Stone gezicht aan de nieuwe Calvin Klein campagne. Iedereen heeft er een mening over, dus wij ook.

Justin1

HUH?!
Het eerste wat bij ons opkwam toen het grote nieuws ons bereikte was “HUH”. En toen: “hé, waarom hij?!” Gevolgd door: “zou Calvin Klein een nieuwe doelgroep willen bereiken?” Beliebers schijnen alles te doen wat Justin Bieber hen voordoet. Zou het de strategie zijn “als Justin een Calvin Klein onderbroek draagt, gaat heel Belieberland er ook mee vandoor.” En daarbij: er zijn vast zat mensen die de inmiddels volgroeide Justin in louter en alleen een boxer in hun beeldscherm willen zien verschijnen. Eén doel hebben ze al bereikt: de hele wereld praat erover.

Justin2

In het nieuws
Achter elkaar komt er wel íets over Justin Bieber in de combinatie met Calvin Klein in het nieuws. Gaat het niet om het choquerende gegeven dat Justin inmiddels borsthaar (onder zijn navel) heeft, dan gaat het wel over het feit dat hij ontzettend is gephotoshopt –ja, mensen, zo gaat dat tegenwoordig en geef toe: die jongen is er zonder Photoshop toch nog steeds behoorlijk op vooruit gegaan? Het hoeft je smaak niet te zijn –het is die van ons ook niet, maar hé het is te zien dat hij zijn best doet om zijn lichaam te onderhouden. En of zijn boxer nou wel/niet/wel/niet/wel/niet is opgevuld… Wat maakt het verschil als je hem toch alleen maar op afstand kunt bekijken? En dan nog wel het meest choquing van alles: Lara Stone wordt ineens bedreigd door mensen die zichzelf Beliebers noemen. Even voor de duidelijkheid: zij heeft de campagnge niet verzonnen. Dit is haar werk. En als je echt zo’n Belieber bent, dan gun je het je held toch om een dagje tegen het halfnaakte lijf van een topmodel aan te staan?

Justin3

Wat wij vinden
Wij hadden nooit verwacht dat Justin Bieber zo zou opdrogen. Vooruit, de Beliebers waren ons voor, dat geven we toe. Wie het eerst haalt, wie het eerst maalt zullen we maar zeggen. En eigenlijk past hij best goed in de CK-campagne. Hoe langer je er naar kijkt, hoe natuurlijker het wordt.

Q: Wat vind jij nou van al die commotie rondom Justin Bieder?  

Beeld, beeld

3 reacties op “Commotie alom rondom Justin Bieber en Calvin Klein”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.