Categorieën
Fashion Nieuws

Chanel supermarkt? Pas de problème

Met Karl Lagerfeld als partyplanner kun je een feestje in de supermarkt wel overlaten aan modehuis Chanel. Met 80.000 levensjaren aan ervaring op de teller en zijn neus voor wat vrouwen willen, wil hij ons altijd weer de stuipen op het lijf jagen met zijn creatieve brein. Want de betekenis van het woord ‘shockeren’ kent deze man maar al te goed.

Chanel1

De setting van de show was nogal opmerkelijk. In plaats van een standaard runway-setting had Karl Lagerfeld de hele hups laten ombouwen tot een supermarktdecor, waarvan de schappen gevuld waren met onder andere een hele rij aan flessen tweed en modellen die voorbij raceten achter winkelwagentjes. Pas de problème voor meneer mode.

Chanel2

Oké, we zijn afgedwaald. Het gaat natuurlijk om de kleding en alles wat daarbij hoort, hoewel je met een decor like this vraagt om afleiding van een kaliber dat gelijk staat aan de kat op het spek binden. De kleding was heel erg chanel met een snufje ruigheid. Zei je nou Cara? Het zou heel goed kunnen dat dat snufje ruigheid van Cara Delevingne afkomstig is. Karl laat zich tegenwoordig door niemand liever inspireren.

Chanel4

Het lijkt wel alsof alles tegenwoordig met eten te maken heeft. Terwijl we ons stinkende best doen om er juist níet aan te denken. Eerst werden we overladen met truien en leggings bedrukt met friet, donuts en al het andere lekkere, slechte etenswaar. Onlangs werden de modellen van Moschino ook al gesignaleerd in pakjes die verdacht veel overeenkomsten leken te hebben met de internationale snackbarketen met een gele grote M. De M van mama inderdaad. Zou het een open sollicitatie zijn? Misschien moet de Mac maar even babbelen met Moschino want het zou een prima nieuwe werkoutfit zijn voor de fastfoodketen. Wat staat ons allemaal nog meer te wachten op het gebied van mode?

Chanel3

Q: Waar denk jij dat deze ogenschijnlijke fashion gerelateerde food trend in zal resulteren?

Beeld: Instagram
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.