Categorieƫn
Fashion Inspiratie Tips Trends

Aye aye captain

Iedereen is er bekend mee: de sailor-stripes. Strepen zijn hot en gaan we veel zien het aankomende modeseizoen. Hoe combineer je die streepjes leuk? Femme Magazine geeft raad.

streep1

De sailorlook is terug! De marineblauwe kleuren en strepen hangen aankomend seizoen weer in de rekken. Kies voor een prachtig colbert met strepen en draag deze op een chique rok voor een klassieke look. Liever wat speelser? Kies voor de boyfriendjeans, een streepjesshirt, een simpel zwart jasje en je bent ready to go. Ben jij een daredevil en durf je voor een broek met strepen te kiezen? Houd de bovenkant dan simpel. Kies voor een simpele top en een opvallende ketting.

streep2

Maar ook zelf kan je gemakkelijk een shirt met streepjes maken. Wat heb je nodig? Een simpel wit shirt, tape, een stuk karton en textielverf. Zorg ervoor dat je het shirt stevig om een stuk karton heen spant. Plak met tape lijnen over het shirt heen. Zorg dat er ruimte tussen de lijnen zit en kleur die ruimte in met textielverf. Laat de verf goed drogen voordat je de tape van het shirt afhaalt. Zodra de verf droog is kan de tape eraf en heb jij je eigengemaakte streepjesshirt!

Wat vind jij van de streepjestrend?

(Bron beeld: Tumblr)

2 reacties op “Aye aye captain”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.